Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves vagyok, és nem szeretnek a nők. Változhat ez még, vagy aki ennyi idős korában még mindig nem "kapós", az már nem is lesz?
A nők felé tényleg irreális,teljesíthetetlen elvárásaink vannak. Egy átlag pasasnak szüksége van
- Kajára
- Szexre
Nem is értem, hogy kérhetünk ilyen lehetetlenségeket a nőktől.Ez a kizsákmányoló hímsoviniszta társadalom, cö-cö-cö...
Nem. Erre max neked van igényed, de te jóval átlag alatt vagy, szóval... Főzni gondolom tudsz, a kezeidet meg tudod váltogatni.
Egy átlag pasi ettől jóval többet akar, de nem irreálisak az elvárásai. Az átlag alatti pasik szoktak nagyrészt ezen a fórumon csinos/szép bnő után siránkozni, holott semmit sem tudnak felmutatni. De tegyük félre a pasik elvárásait és akkor menjünk a társadalomra. A társadalom elvárása a nők felé: Dolgozz, mert ha nem, akkor pénzéhes K vagy, legyen tökéletes alakod, soha nem lehet rajtad 1 dkg felesleg sem, mindig legyél tiptop, főzz és mosogass is el, legyél egy vadmacska az ágyban, mert ugye ez kell a férfinak, persze szülj is gyereket, lehetőleg még 30 előtt, és fogyj is le szülés után, ne hanyagold el magad, mert a te hibád ha megcsalnak, mondjuk az is, ha megerőszakolnak, mert minek öltöztél fel akárhogy.
Igazad van, nem irreális. Csöppet sem.
Kérdező: bocs, hogy a kedves 56%-os lúzer miatt offoltam.
Tuti fogsz találni magadnak normális csajt, ha ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!