Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 26 éves vagyok, és nem szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves vagyok, és nem szeretnek a nők. Változhat ez még, vagy aki ennyi idős korában még mindig nem "kapós", az már nem is lesz?

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 08:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
10 szóval a legtöbb pasi amolyan pótléka a jó egzisztenciával rendelkező férfiaknak.Vigaszdíj?
2014. máj. 22. 10:08
 12/30 anonim ***** válasza:
39%
A nők felé is ugyan olyan irreálisak az elvárások, szóval nem kell ez az önsajnáltatós duma. Aki normális, az talál párt, aki nem, az nem.
2014. máj. 22. 10:12
 13/30 A kérdező kommentje:
Na már bocsi, a sok nélkülözés után nem az a terv, hogy majd "rám fanyalodik" valami magát kiélt, 30-as nő, hogy felneveljem a gyerekeit. Nem, csak olyan jöhet szóba, aki vonz is, és akinek én is tetszem, nem leszek senkinek a lúzer papucsa.
2014. máj. 22. 10:14
 14/30 anonim ***** válasza:
Senki sem írta, hogy az legyél, csak egyik válaszoló sikeresen kifordította a másik mondandóját úgy, hogy az neki kedvezzen. Pedig nem ez volt a lényeg.
2014. máj. 22. 10:16
 15/30 anonim ***** válasza:
Abszolút jogos a kerdezo felfogása, ne is erd be kevesebbel, mert kihasználnának csak.
2014. máj. 22. 10:27
 16/30 anonim ***** válasza:
kérdező, akkor ha ennyire kategórikus vagy és igényes, és nem vagy nyitottabb, elfogadobb (pedig már most is elég valószinü hogy belefutsz egy egyedülálló kisgyerekes nőbe, már a korosztály miatt is), akkor lehet csak kell még várnod egy 10 évet, addigra meg majd jó lesz a 2 gyerekes elvált asszonyka is.. De ettől függetlenül tényleg sok sikert..
2014. máj. 22. 10:40
 17/30 A kérdező kommentje:
16-os: Hát nem velem egykorú nőt keresek az biztos. Nekem most kezd nőni az "értékem", akkor nem olyan nőt akarok, aki meg már kifele megy belőle.
2014. máj. 22. 11:02
 18/30 anonim ***** válasza:
17- nem ez az elvárás a teljesithetetlen, hanem az hogy egy 10/10-es nőtől kapd ezt meg... hiába férfiak felfogása!? Ha nem nagyok az elvárásaid akkor a kaját szervirozhatja egy 10/2-es nő is.. jó az még hagyján, de a szex-et is..
2014. máj. 22. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

A nők felé tényleg irreális,teljesíthetetlen elvárásaink vannak. Egy átlag pasasnak szüksége van

- Kajára

- Szexre

Nem is értem, hogy kérhetünk ilyen lehetetlenségeket a nőktől.Ez a kizsákmányoló hímsoviniszta társadalom, cö-cö-cö...

Nem. Erre max neked van igényed, de te jóval átlag alatt vagy, szóval... Főzni gondolom tudsz, a kezeidet meg tudod váltogatni.

Egy átlag pasi ettől jóval többet akar, de nem irreálisak az elvárásai. Az átlag alatti pasik szoktak nagyrészt ezen a fórumon csinos/szép bnő után siránkozni, holott semmit sem tudnak felmutatni. De tegyük félre a pasik elvárásait és akkor menjünk a társadalomra. A társadalom elvárása a nők felé: Dolgozz, mert ha nem, akkor pénzéhes K vagy, legyen tökéletes alakod, soha nem lehet rajtad 1 dkg felesleg sem, mindig legyél tiptop, főzz és mosogass is el, legyél egy vadmacska az ágyban, mert ugye ez kell a férfinak, persze szülj is gyereket, lehetőleg még 30 előtt, és fogyj is le szülés után, ne hanyagold el magad, mert a te hibád ha megcsalnak, mondjuk az is, ha megerőszakolnak, mert minek öltöztél fel akárhogy.

Igazad van, nem irreális. Csöppet sem.

Kérdező: bocs, hogy a kedves 56%-os lúzer miatt offoltam.

Tuti fogsz találni magadnak normális csajt, ha ügyes vagy.

2014. máj. 22. 11:08
 20/30 anonim ***** válasza:
kérdező- ha idáig nem voltál "kapós" akkor milyen értékeket tudtál azóta felmutatni.. max.belátod, hogy a 26 éves korodig se omlottak a lábaid elé a nők, akkor lejjebb teszed a mércét, de most megleptél..tegyél már fel egy fényképet magadról, plusz ami miatt vonzóbb lehetsz.. Lehet sok fiú is tanul tőled. 20L
2014. máj. 22. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!