Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok hogyan fogadják a nagyképűnek tűnő, de valójában poénos szövegelést? Nemet és kort is írj!
Van egy ilyen ismerősöm, és mondhatni nekem nem jön be de viszont van egy rakás csaj, aki meg bukik rá...
mondjuk ez pasitól függ
15L
Ilyen nincs. Ami nagyképűnek tűnik - az az is.
Olyan van, hogy poénosnak hiszed, de nagyképű.
Nem igazán jön be... Nagyképűnek tűnsz, és én a nagyképű pasikat kerülöm. Szerintem még jó pár lány így van vele, kivéve a nagyképű csajok. Azoknak lehet bejön.
17/L
hát röhögök egy jót a poénon és nem érdekel a pasi, inkább örülök, h nem volt vele soha dolgom és nem is lesz.......
16/L
Szerintem idegesítő és visszataszító. Az poénkodik folyton nagyképű(nek tűnő - van ilyen??) dumával, aki önbizalomhiányos.
Általában le szoktam koptatni az illetőt.
19,L
Van egy nagyon jo baratom, ismerem őt eléggé. ő is nagyképü, de jol poénkodik. és mindig megnevettet.
de masnal inkabb a nagyképüséget látom meg, rajta kivül mas ilyen téren nem nevettetne meg. őt nagyon jol ismerem nagyon joban vagyunk csak azért.
elhajtom az ilyeneket, menjenek ezekkel az üresfejű hidrogéncicáknak udvarolni. :O
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!