Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor beszélek egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor beszélek egy lánnyal milyen kérdéseket tegyek fel ha már nem jut semmi az eszembe?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok úgyhogy ha lehet akkor ne legyenek 23 évesnek való kérdések...
2009. dec. 29. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

21/F Gooombaaa

Attól függ h eddig milyen témákat említettél, ha eddig végig te voltál az irányító, akkor beszoktam egy ilyen kérdést dobni: "Nah, most te mesélj valami jót!" Ha ilyenkor a csaj még egy legalapabb témát sem tud összehozni, akkor az számomra nem épp pozitív...

De könnyen lehet beszélni a környezetről, ehhez tudás is kéne, biológiai, fizikai, kémiai, stb...

pl: Nézd azokat a galambokat!

Csaj: látom, szépek! :)

Nagyon ritka fajták, ők tiszta fajúak. Ritkaságszámban mennek, mert ők azok még, akik nem keveredtek más galambfajtákkal...stb...stb...stb...

(Ez a példa azért is jó, mert legközelebb, ha meglát egy olyan galambot, te fogsz eszébe jutni...

Huhh, ez hosszúra sikeredett, nahy mind1, remélem segítettem...

2009. dec. 29. 13:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedési cél?

hobbi,zene,film,szindarab,mai stilusirányzatok,család,állatok,kedvenc hely bp-n,félelmek,kedvenc tárgyak,most hogy szünet van kérdezheted h h telt,miket kapott karácsonyra,mit csinál szilveszterkor,öhm mit akar még kiprobálni az életben...stb.

1) Mi volt a legőrültebb dolog, amit életedben csináltál?

2) Ha te lehetnél az egyik szereplő egy filmből, melyik szereplő lennél, melyik filmből?

3) Ha lehetne egy kívánságod, mi lenne az?

4) Miket szerettél csinálni, amikor még kisgyerek voltál?

5) Mi szerettél volna lenni kisgyerekként, ha majd felnősz?

6) Kiskorodban jó kisgyerek voltál, vagy rossz?

vaagy gyerekkori élmények.jo és rossz tulajdonságok.ha egy suliba jártok beszéljétek ki a tanárokat..:)

^^

2009. dec. 29. 13:59
 3/13 anonim ***** válasza:
16/L voltam.
2009. dec. 29. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Gooombaaa: "Nah, most te mesélj valami jót!" -- Na ezt NE csináld!:D Ez a legszarabb, utálom!:) Ez sarokba szorítás. Ha Te nem tudsz mit mondani, valszeg a csaj sem, és totál hülye helyzetbe hozod. Te sem örülnél fordított helyzetben egy ilyen kérdésnek.

Amúgy ez vmi sablonszöveg mentőhelyzetekre?:D

A "ne legyenek 23 éveseknek való kérdések" aranyos megjegyzés volt, bár nem tudom mit tartalmaz az a kategória...:))

Hogy válaszoljak is: Nem hiszem, hogy a kérdezgetés a legjobb megoldás. Inkább közös témát kéne találni, amiről beszélgetni tudtok, szabadon véleményt formálni. Ehhez mondjuk tudni kéne a közös pontokat, pl ha suliból ismeritek egymást, akkor onnan tudsz feldobni egy közelmúltban történt eseményt. Vagy mondjuk az érdeklődési körével kapcsolatban... Zene, filmek, művészet... Tudomisén. Kiemelsz egy jó filmet ami most megy a mozikban és megbeszélitek, pl. Arról már eszetekbe juthatnak személyes élmények, és van mit mesélni. Na ez így nehéz, ismeretlenül.:)

2009. dec. 29. 14:06
 5/13 anonim ***** válasza:
14:06 22/L voltam
2009. dec. 29. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésekkel amúgy az a baj, hogy ha meg van illetődve, vagy eleve szűkszavú, és tőmondatokban meg egy-egy szóval válaszol, akkor meg vagy lőve, és az egész beszélgetés átmegy egy kvízjátékszerű kérdezz-felelekbe.

22/L voltam ismét.

2009. dec. 29. 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Gooombaaa

Nem hiszem h több órás monológ hallgatása után nem tud mondani egy épkézláb mondatot, főképp egy nő, akik köztudottan a beszélgetésről híresek. :)

2009. dec. 29. 14:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Gomba, Te többórás monológokat szoktál lenyomni a lányoknak???? Szegény csaj, nem csoda, ha közben megkukul:)))
2009. dec. 29. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Jah, azt lefelejtettem h ez nem egy sablonszöveg, hanem valamivel kell érzékeltetni h rá is kíváncsiak vagyunk. Érdekelnek az őt foglalkoztató dolgok, az ő világlátása.

Én ezért szoktam használni ezt a kérdést, nem azért h "feladjam". Abban a pillanatban, ahogy kimondtam, már több téma is van h mivel lehetne folytatni a beszélgetést.

2009. dec. 29. 14:19
 10/13 anonim ***** válasza:
őőő... itt átvitt értelemben gondoltam a "több órás monológ" kifejezést, de ha szükség lenne rá, szerintem képes lennék. XD
2009. dec. 29. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!