Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Éjszakai csillagnézéshez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszakai csillagnézéshez nyugodt, csendes hely Budapesten?

Figyelt kérdés
A Barátommal szeretnénk kint lenni egész éjjel valahol. Vinnénk plédet, kaját ilyeneket. Csak beszélgetnénk és bámulnánk a csillagokat a hátunkon fekve. Ezt hol lehetne biztonságosan megtenni a városban? Margitsziget? Városliget? Normafa? Bármilyen tipp jól jönne, köszönjük szépen!

2014. máj. 20. 02:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

Te se hallottál még fényszennyezésről...

Egyébként a Budai-hegyek még elmegy.

2014. máj. 20. 15:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Hallottam már a fényszenyezettségről. De itt a lényeg nem a csillagok bámulásán van, hanem a Barátomon és Rajtam! A cél csupán az hogy ketten legyünk valahol. Ha nem látszanak jól a csillagok, vagy a Tejút, nem érdekel. A lényeg hogy csak Ő legyen és Én.

2014. máj. 20. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

Akkor talán nem a csillagokra kellett volna kihegyezni a kérdést.

(bónusz: a személyes névmásokat kisbetűvel írjuk).

2014. máj. 20. 23:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Tehát éjszakai enyelgéshez keresel szabadtéren helyet, az más.

A Margit-szigeten állítólag tucatjával csinálják ezt a párok, kész gruppen, nem hinném, hogy a legnyugisabb. A városligetben meg a sok kutyasétáltató, a Norma-fán a futók...

Ezek túl forgalmas helyek a zavartalan együttléthez...

2014. máj. 21. 13:03
 15/15 Kutyus70 ***** válasza:

Nektek fontos a biztonság, ez érthető. Én régen nagyon sokat romantikáztam a Városligetben. De azt kell mondjam Budapesten (és talán máshol sem) éjjel teljesen biztonságos hely nincs. Amikor én jártam ki, nos volt olyan, hogy egész éjjel ketten voltunk, (legalábbis mi senkit nem láttunk, hallottunk a közelünkben). Esetleg egy-egy szerelmes pár haladt el valahol a közelünkben, de azok nem hiszem, hogy velünk foglalkoztak. Máskor meg volt, hogy kisebb csoportokban fiatalok (néha ittasan) elmentek a közelünkben, szerencsére nem volt semmi baj, de nem volt egy kellemes érzés. Pár éve a Városligetben elég sokat járőröztek a rendőrök, de nekem az kifejezetten biztonsági érzetet nyújtott. Sokszor láttak minket, de látták romantikázunk és szépen tovább mentek, úgy tettek mintha nem is láttak volna. Egyetlen egyszer igazoltattak, de akkor is tök normálisak voltak, kérdezték miért vagyunk kint, mondtam, hogy hát mert nagyon szép nyári este van, szépek a csillagok... :) Mosolygott a tiszt, további szép estét kívánt, és tovább mentek. Szerintem még mindig az a legbiztosabb hely, ahol a közelben rendőrök is vannak. De 100% biztos hely éjjel kint a szabadban nincs szerintem.

A legjobb tényleg az lenne amit már talán ketten is említettek: egy kert. Ha kettőtök közül egyik sem lakik kertes házban, akkor egy barát vagy barátnő talán igen, és meg lehetne kérni, hogy engedjék meg néha nyáron, hogy a kertben sátorozzatok. Kis 2 személyes sátor, amit 5 perc alatt fel lehet húzni és még egy esetleges eső elől is be lehet bújni. A biztonság meg ott 100%.

2014. jún. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!