Van valakinek valami jó ötlete, hova ülhetnénk be a párommal Budapesten?
Olyan helyet keresek, ami meghitt, hangulatos, egy picit lehet romantikus is (és nem árt, ha nem megy rá a kis fizetésem). Szeretnék szervezni közös programokat a párommal, és ezért olyan helyet/helyeket keresek, ahol kellemes hagulatban beszélgethetünk, és nincs nagy hangzavar, tömeg (ha van ilyen hely pesten, vidéki vagyok szóval nem ismerem :/ párom pesti, de meglepetésnek szeretném, ezért nem őt kérdezem) remélem tudtok pár ötletet. Nagyon örülnék neki!:)
Nem tudtam melyik kategóriába soroljam a kérdést, ezt tünt megfelelőnek, ezért került ide. :$ a válaszokat előre is köszönöm:)
Basszus, írtam egy hosszút, és elveszett.:-S "Zöld kézért" leírom újra.:D
Szóval:
Ha szeretitek a teaházakat, akkor Teapalota a Potalához, Zöld Teknős Barlangja, Vörös Oroszlán. Nem csak teázni lehet, van más is, enni-innivaló egyartánt.
Ha rendesen meg is ebédelnétek/vacsoráznátok, mondjuk valamilyen alkalomból, akkor pl. Lalibela vagy Dzsungel. Ezek mind a Jókai utcában (Nyugati környéke) vannak és hangulatosak.
Ferenciek terénél: BigBen
Belvárosban Elsó Pesti rétesház, ez drágább, de nagyon nagyon klassz hely!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!