Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti mit vártok el egy közel 30 éves férfitől minden tekintetben?
Az anyagi részről annyit: Nem kell, hogy gazdag legyen. Viszont dolgozzon, legyen jövőképe, amiért hajlandó tenni. Én is dolgozom,és ahhoz, hogy valakivel közös jövőm legyen, látnom kell, hogy ő is akarja, tesz érte, nem a lábát lógatja otthon. Kivéve, ha milliomos lennék, akkor lógathatná, de nem vagyok :)
Lelki: szeressen, szeresse magát, az életet. Alapjáraton a vidám embereket szeretem, habár mindenki került mélyre, és nem taszítanám el ezért. HA, látnám, hogy próbál kimászni belőle, vagy legalább engedi, hogy segítsenek rajta.
Önismereti: ilyen korban már tudja, mit vár az élettől, merre tart, mit szeretne elérni, akár munka, akár párkapcsolat téren. Tehát például a gyerekvállalásra ne mondja azt, hogy tudja fene, mert ezeket előre illik letisztázni egy kapcsolatban. Nem azért, mert egy éven belül neki kell állni a babaprojectnek, hanem hogy a másik fél tudja, passzolnak-e az elképzeléseik.
8================D
remélem tisztán fogalmaztam
megfelelési kényszer!
a lehető legrosszabb hozzáállás.
amit fel kell mutatnod az annyi,hogy bemutatod azt,hogy nem akarsz megfelelni semmilyen szinten sem te önálló vagy,tudod tartani a kontrollt a legtöbb párbeszédetekben és megdugod rendesen.
ha ezek rendben vannak,akkor oda is költözhetsz hozzá,meg pénzelni is fog a nő.
a legtöbb ilyen,megtankolták a kocsim,fizették a mozit,vették a kaját,aztán elém is rakták elkészítve.
Van, aki egészséges kapcsolatban szeretne lenni, abban meg két egyenlő fél van, a kérdés alapján ő erre gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!