Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti összejönétek ilyen fiuval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönétek ilyen fiuval?

Figyelt kérdés
Fekete haju,barna szemü,kicsit kövér de nem nagyon.amugy szeret mozogni,barátaival sokat hülyül,karatézik,dobol zenekarban,kosarazni jár,érzelgös fajta a lányoknál,és jol el lehet vele beszélgetni 15/F

2014. máj. 17. 11:31
 1/9 anonim ***** válasza:
az érzelgős fajtával bajok lehetnek, általában nem túl férfias, egyébként ne aggódj találsz valakit
2014. máj. 17. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem!

F

2014. máj. 17. 11:32
 3/9 A kérdező kommentje:
hát nem annyira érzelgös,de azért mondja hogy szeret meg odabujik törödö ilyenek...
2014. máj. 17. 11:33
 4/9 anonim válasza:
Én kitudnék futni a világból amikor egy fiú mondjuk első randin vagy akár pár hét járás után azt mondja, hogy szeret. Nem tudom elhinni neki.. oké alapból igen hogy csak úgy szeret mert az ember a barátait is szereti, de az hogy szerelmes lenne? Nekem ez furcsa.. addig ne mondja amíg tényleg nem szerelmes belém mert elveszti a varázsát és tapasztalatom szerint sajnos legtöbbször csak beképzelik maguknak, hogy jajj ők most szerelmesek. Kiábrándító és nem romantikus. Kérdésre válaszolva, biztos van olyan lány aki összejönne veled.
2014. máj. 17. 11:36
 5/9 A kérdező kommentje:
jo hát az igaz hogy az ember a barátait is szereti,nem mindjárt szerelmes az ember igazad van utolso
2014. máj. 17. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs igaza az utolsónak, mert a szerelem az nem ugyanaz, mint a szeretet. Ha a fiú azt mondja, hogy szeret, akkor az már hihető. Ha azt, hogy szerelmes beléd, akkor lehetnek kételyek...
2014. máj. 17. 11:45
 7/9 anonim válasza:
En azt gondolom, hogy nem altalanosithato, hogy az ember mikor lesz szerelmes mert szerintem a szerelembe eses egy pillanat muve (legalabbis a tapasztalatom ezt mutatja azelott en sem gondoltam igy) egyebkent meg a kerdesedre valaszolva mindenki megtalalja a parjat tehat van olyan lany aki osszejonne veled!
2014. máj. 17. 13:32
 8/9 Thundergoth válasza:

4. , 7. !

A kérdésben az áll hogy: Ti összejönnétek ilyen FIÚVAL?

Nagyon sokat ér az a biztatás hogy biztos találsz egy LÁNYT.

2014. máj. 18. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem. Még fiatalabb is lenne nálam...
2014. máj. 18. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!