Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten randizok egy fiúval, de láttam róla pár képet, amin nagyon furcsán állnak a fogai. Ez lehet kínos egy randin?
Figyelt kérdés
Engem kicsit zavar, hogy elállnak a fogai. Meg az egyik teljesen kiáll és vastagabb is mint a többi. Félek, hogy így nem fog tetszeni. Nagyon rendes srác és nagyom várja a talit mert nehezen mentem bele. Tudom, ha tetszik akkor nem nézem a külsőt, de nekem az is rá ad.
Mit tegyem ha nem tetszik?
2014. máj. 3. 11:46
2/6 anonim válasza:
Szerintem azért próbáld meg. Aztán ha nem tetszik akkor többet nem taliztok.
3/6 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod , mennyire zavar.
A fogakat meglehet csinálni , de személyiséget nehezebb helyretenni.
A kérdésed alapján nagyon fiatal lehetsz , hány éves vagy?
4/6 anonim válasza:
Én is neten ismerkedtem meg a pasimmal, mikor találkoztunk undorítónak gondoltam a fogait, mert kicsit rohadnak, de megszerettem és már nem zavar :)
5/6 anonim válasza:
Ha már most sem tetszik, akkor mi a fenének találkozol vele? Küldd el már most, később nehezebb lesz!
6/6 anonim válasza:
No de ilyet! Nekem a gyengém az egyenetlen fogsor :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!