Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy lány összejött a kiszemeltjével?

Figyelt kérdés

Titokban belezúgtam egy lányba, de mindig azt mondta, van valaki, aki már 3 éve bejön neki, és most kezdtek egymáshoz közeledni (4 hónapja).

Nemrég kérdeztem, mi van, azt mondta bizonytalan hangon "hát, össze is jöttünk, meg nem is".

Azóta eltelt megint 2 hónap. Nemrég találkoztunk, visszajön a bulis életbe, én persze nem kérdezek direktben semmit, de semmi nem utal arra, hogy sikerült volna. Nem látszik különösebben boldogabbnak, feldobottabbnak, sőt még kérdezte is, hogy járok e xy heti partisorozatra...

2014. máj. 16. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Így:

- Mi lett végül X-szel? Összejöttetek végül?

- Igen./Nem.

2014. máj. 16. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:
ku.rva átlátszó mégegyszer megkérdezni.
2014. máj. 16. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan kérdezd meg
2014. máj. 16. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
K.va átlátszó? És? Nem érdeklődhetsz a hogylétéről valakinek, akivel rendszeresen együtt bulizol? Vagy ez ilyen körökben nem divat?
2014. máj. 16. 17:53
 5/7 A kérdező kommentje:

nem kérdezem meg, mert abból a hülye is levágja, hogy rá nyomulok. Ha meg összejöttek, akkor beskatulyáz a "nem" kategóriába, és onnan meg nem lehet kitörni, még ha meg is gondolta magát!

Csak van valami testbeszéd, vagy mittom :)

2014. máj. 16. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek, tényleg úgy veszi, nyomulni akarsz, hiszen akár kíváncsiskodhatnál is, hogy mindig olyan bonyolult-e a helyzet, mint akkor volt. De ha meg nem skatulyáz be, mi lesz? Vársz, mint egy jól neveld pincsi kutya a sorodra? hátha felszabadul a csaj?

Bármilyen hihetetlen, bátraké a világ. Amúgy mégy hónapja még szabad volt, ott voltál neki, de nem akart semmit.

2014. máj. 16. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
huuu te ezt nagyon túlboynolitod... legtöbb ember egyáltalán nem skatulyáz, vagy tetszik valaki avgy nem, ha szabad vagyok és tetszik akkor lehet ismerkedni ha nem akkor nem. és ez nem azon mulik hogy elötte kérdezett-e valamit vagy sem. Testbeszéd errre nincs akkor kérdezd meg egy ismerösét róla.
2014. máj. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!