Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen az a férfi aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a férfi aki a randizás végén a számla fizetésekor nem pénztárcából fizet hanem egy vaskos köteg pénzt húz elő a zsebéből?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 17:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
21:05: első randi volt?
2014. máj. 15. 21:08
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"mai bankkártyás világban"

Bankban sem kötelező tartani a pénzt, hogy aztán gondoljon egyet az állam és levonjon mindenki számlájáról X összeget, mert "csak".

Én is szívesebben tartom magamnál minden pénzemet készpénzben, nem csak emiatt, hanem amúgy is, kényelemesebb, biztosabb. (Boltokban csomószor van, hogy nem működik a kártyaolvasó.)

2014. máj. 15. 21:23
 23/29 anonim ***** válasza:
En bankban tartom, megtakaritasi alszamlan.A foszamlan van 20-30 ezer, ha tobb kell, par masodperc alatt atemelem telefonrol. Kenyelmes, biztonsagos, es nagyzolos kocsognek se fognak tartani :)
2014. máj. 15. 21:36
 24/29 A kérdező kommentje:
Igen,első randi volt.
2014. máj. 15. 21:46
 25/29 anonim ***** válasza:
Én készpénzben tartom, pont az említett okokból kifolyólag. Lehet hogy így nem kamatozik,de a bank se nyúl le belőle "számlavezetési díj" címén.
2014. máj. 15. 21:49
 26/29 anonim ***** válasza:
A számlavezetési díjam kisebb, mint amit kamatként kapok...
2014. máj. 15. 21:58
 27/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ésszerűtlen ennyi alapján megítélni valakit.

Simán lehet, hogy pont a randi előtt kapott készpénzt és nem tudta eltenni. Lehet, hogy nem szeret pénztárcát használni, mert kényelmetlen stb. Nem hiszem, hogy magamutogatásból vette elő a köteg pénzt, valahogy valószerűtlennek tűnik.

2014. máj. 15. 23:36
 28/29 BlackSword ***** válasza:
Hát férfiként én nem tenném... Egy pénztárca praktikus, és jobban védi a pénz... Mondjuk az is igaz, hogy ami az én zsebeimben van, abból egy fél hadosztályt fel lehetne szerelni, mert nem birom ha egy táska lifeg a hátamon...
2014. máj. 18. 19:46
 29/29 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs az olyan férfival, én is ilyen vagyok, nem használok pénztárcát.

Pont azért, mert ha valamelyik buckalakó rossz zsebbe nyúlna (az enyémbe) és véletlen nem venném észre, akkor vinné az összes pénzem, okmányaim, mindent. Akkor már inkább csak a pénzem bánja. De a belső zseb a legjobb, azt nemigen fogja senki észrevétlenül kiüríteni.

A #14 trollkodó autista laposféreg meg kapta is helyből a mínuszt.

2018. okt. 7. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!