Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen az a férfi aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a férfi aki a randizás végén a számla fizetésekor nem pénztárcából fizet hanem egy vaskos köteg pénzt húz elő a zsebéből?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 17:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

8: nem, egyszerűen így neveltek.

10: képzeld, az én "shoppingszámlámat" nem fizeti egy pasi sem. Egyrészt, mert nem vagyok homokos, másrészt pedig azért, mert én fizetem... egyébként is, 20 ezernél többet sose tartok a tárcámban, csak kártyán, hogy ha esetlen ellopják, ne lehessen nagy kárt okozni. A bankom számát pedig fejből tudom, így, még ha a telefonomat is ellopják, azonnal tudom tiltani.

2014. máj. 15. 19:26
 12/29 anonim ***** válasza:
A cigók nem használnak pénztárcát...
2014. máj. 15. 19:49
 13/29 anonim ***** válasza:
19:26 ,értelemszerűen lányokhoz szólt a kérdés.
2014. máj. 15. 19:52
 14/29 anonim ***** válasza:

19:52: Igen? Hol van leírva? Valahogy én nem vettem észre olyat, hogy lányokhoz szól a kérdés, inkább jellemrajzot kértek...

Kötekedj máshol.

2014. máj. 15. 19:57
 15/29 anonim ***** válasza:

19:57, az ÉN kérdésem szólt lányokhoz, az eredeti kérdést már megválaszoltam.

Ennyire nincs más dolgod, mint trollkodni?

2014. máj. 15. 19:58
 16/29 anonim ***** válasza:
17:14 is én vagyok, szóval hozzám szólt a kérdésed kimondottan. Ha hülye vagy, legalább ismerd be, és ne kötekedj...
2014. máj. 15. 20:11
 17/29 anonim ***** válasza:
És? Lánynak is érzed magad mellé? Mert ha nem, akkor húzz bőrt a fogaidra pls.
2014. máj. 15. 20:14
 18/29 anonim ***** válasza:
Neked meg nem megy a szövegértés. Mindegy, nem az én dolgom értelemre tanítani az embereket, inkább keress fel egy magyartanárt. Jó éjt! :)
2014. máj. 15. 20:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Nő vagyok,a félreértések elkerülése végett, a randi egy kávézóban zajlott,az italszámla lett fizetve(amit én értékeltem is vagyis hát első találkozás alkalmával ez kellene,hogy legyen a normális)Annyi,hogy meglepődtem,mikor egy nagy köteg maroknyi pénzt vett ki a randipartnerem a zsebéből nem csak pár darab "papirt".Nekem ez elég visszatetsző volt.Nem a pénztárca hiánya zavart hanem a mennyiség, a mai bannkártyás világban.
2014. máj. 15. 21:05
 20/29 A kérdező kommentje:
Ja és elsősorban férfiakhoz szólt a kérdés,hogy férfiszemmel ezt hogyan "itélik" meg.
2014. máj. 15. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!