Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi ismerős? Túlreagálom?
A helyzet a következő.
A pasimmal 7 éve vagyunk együtt, voltak jobb és rosszabb időszakok is a kapcsolatunkban, egyszer volt egy mély pont, külön voltunk 1 hónapig.
Megbeszéltünk mindent, elég sok dolgon "változtattunk", jelenleg jól működik minden.
Felbukkant az egyik közösségi oldalon egy régi ismerőse. Egy csaj, akinek annak idején udvarolt a pasim (középiskolai évfolyamtársak) , csak a csaj leépítette. Jó viszonyban voltak, mindent megbeszéltek, csak a csaj akkor nem akart a pasimtól semmit. A régi leveleiket a párom a mai napig őrzi, de elolvashattam őket, nem titkolta el.
Most volt a párom szülinapja és írt neki a csaj, de csak annyit, hogy hogy van?! ( elolvastam) A párom visszaírt neki hogy találkozzanak, sok mesélni valója van.
Ezt a pasim nem titkolta el előlem, nem messze tőlünk találkoztak egy cukrászdába és "csak" 1,5 órát voltak ott, utána rögtön találkoztunk.
Tudom, hogy semmi nem történt közöttük, de nagyon zavar a helyzet. A csaj, ha lehet ilyet mondani, mérföldekkel jobb nálam, elismerem. :/
A páromnak "nem szólhatok", mert a legutóbbi szakításunk pont azért volt, mert (beismerem) sokszor beleszóltam a dolgaiba.
Megbízom a páromban, de zavar, hogy találkozgatnak...JA, a csajnak is van kapcsolata!
Persze, mert ez így működik.... egyébként ameddig külön voltunk neki volt kalandja :/
De nem szólhatok, nem voltunk együtt 1 hónapig akkor.
Igen, annak nagyon örülök, hogy elmondja nekem, maximálisan becsülöm érte. Ezért nem is mertem neki szóvá tenni. Csak egy megjegyzésem volt :)
Pont akkor hívtam fel mikor kísérte a kocsijához a csajt, én pedig megjegyeztem a páromnak viccesen a telefonban (pedig tök ciki volt), hogy "nem ám bezár a kocsijába". De Ő csak röhögött, és mielőtt lerakta volna hallottam, hogy azt mondja a csajnak: "csak aggódik a testi épségemért".
Azóta nem találkoztak, de tudom, hogy a jövőhéten megint fognak, mert hogy állítólag " évekig nem találkoztak"....
És házasságra amúgy nem gondoltok?
Itt nehéz tanácsot adni, de kérdés vajon neki hogy esne, ha Te is így találkoznál valakivel?
Biztosan szeretitek egymást? Elég erős ez a kapcsolat egy későbbi családalapításhoz? Ő az igazi?
Ha a válasz igen ezekre a kérdésekre, akkor hajrá
Ha nem, akkor ne húzzátok egymás idejét
Le kell ülni, megbeszélni- ettől nem szabad félni, mert az életben adódik fájdalmas dolog bőven, de azokon is túl kell lenni. Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!