Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most randi? Egy kávé
F létemre most nem tom mit akar tőlem.
soha eddig nem töltöttem fel képet de most feltetem egy régi képet aszt írta egy régi ismerősöm hogy "Nagyon aranyos" én erre két-napra rá irtam mert nem vagyok fent mindig a neten, hogy kávé esetleg? a lány erre ok,rendben de irtam elóte hogy 2 hó mulvan mert megyek ell most nem rég elkezdte likolgatni a képeket amit ki posztoltam na persze megint rá irtam és kérdezte hogy othol vagyok már én irtam hogy még 2 hét, erre a lány aszt irta "akkor írj rám ha gondolod ,a múltkor nem is mentünk el kávézni)" én pedig aszt írtam hogy oké okvetlenül
régi munka társ kb 1 éve nem láttuk egymás és a munkán se sokat beszélgetünk mert elvoltunk foglalva ó volt a főnököm 1 ével idősebb
már nem ott dolgozok
na most mi lesz eból és mit akar?
"Ez most randi? Egy kávé"
Nem ez nem randi, ez nagy valószínűséggel egy kávé.
Tisztelettel: B. professzor
Kedves B. professzor higgye el hogy nem nagyon értek ehhez,
nem rég elhívtam egy lányt csak fagyira csak igy spontán a lány meg aszhite hogy randi, én meg elbasztam.
Nos:
Bármire hívsz el egy lányt- fagyi, kávé, tea vagy adj' Isten, ebéd (vacsora!)-, az randi. És a vége: fikifiki. Ólvéjz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!