Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van ha nálam fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha nálam fiatalabb pasi tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Tetszik nekem egy nálam fiatalabb pasi, de ezt sajnos ellenzik a szülők, testvérek a kora miatt!!!

Nem tudom mit csináljak!!!mert én is tetszem neki, meg ő is nekem.Meg már kérdezte is hogy szeretnék e vele járni!nem tudom, hogy mit tegyek mert vele is szeretnék lenni meg a szüleimmel és a testvéreimmel sem szeretnék rosszba lenni!!!!SOS

2008. júl. 28. 14:23
 1/9 anonim válasza:
szerintem beszéld meg a szüleiddel, h szereted a srácot és nem kell aggódniuk. (Valamilyen szinten jobb is ha fiatalabb, mintha mondjuk vagy 5 évvel idősebb lenne.) Ha őszinte vagy hozzájuk biztos megértik. és ugysem az a fontos, h hány éves, hanem, h szeresd, de igaz, h a fiúk később érnek... Bár nem tudom hány éves vagy és mennyivel fiatalabb a fiú.
2008. júl. 28. 14:38
 2/9 anonim válasza:
100%
Először is jó lenne tudni hogy hány éves vagy, és hogy ő hány éves. Utána hogy mióta ismeritek egymást.
2008. júl. 28. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amit kihagytál mégis te hány éves vagy? És a Ő?

A szülök, testvérek,barátok ha igazán szeretnek akkor beletörödnek hogy te őt választotad és megértenek!

Mivel nem tudom az korokat így bármit is irni sajnos nemtudok ha te 20 vagy ő 15 akkor inkább csak ismerkedjetek nem kell rögtön egymásnak esni :-)

Mondjuk nálam fordítva van nekem 6évvel van idősebb barátom és megvagyunk immár 9hónapja! Ő 25 én 19! De szerintem a kor nemszámít! Ha a két fél szereti egymást

2008. júl. 28. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
én 20, ő pedig 17
2008. júl. 28. 14:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szia:) én is így vagyok ahogy te:) ne foglalkozz vele az a fontos h te mit akarsz,mindig lesz olyan aki ez miatt befog szólni de szard le.Te életed nem másé.Én 23 éves leszek a pasim meg 18:))) és szeretjük egymást,a többi meg nem érdekel.Légy te is így.Sok sikert!
2008. júl. 28. 16:18
 6/9 anonim ***** válasza:
egy ilyen hozzátok hasonló nő már engem is megtalálhatna...
2008. júl. 29. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
3év az nem sok! MIndent bele!! Ne másra hallgasatok hanem a szívetekre! Sok sikert!
2008. júl. 31. 03:13
 8/9 anonim ***** válasza:

egy ilyen csaj engem is megtalálhatna de tényleg, mióta várok egy ilyenre.

van egy ismerősöm, csaj 26 a srác 17 asszem több mint egy évet voltak eggyüt (most nem tudom mi van velük) 3 év semmi.

2008. aug. 1. 17:58
 9/9 anonim válasza:
szia :) szerintem ez nem olyan vészes korkülömbség. próbáld valahogy meggyőzni a családod, mutasd be nekik a fiút. elhiszem hogy nagyon nehéz, de biztos van megoldás. hjrá (:
2008. aug. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!