Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha nálam fiatalabb pasi tetszik nekem?
Tetszik nekem egy nálam fiatalabb pasi, de ezt sajnos ellenzik a szülők, testvérek a kora miatt!!!
Nem tudom mit csináljak!!!mert én is tetszem neki, meg ő is nekem.Meg már kérdezte is hogy szeretnék e vele járni!nem tudom, hogy mit tegyek mert vele is szeretnék lenni meg a szüleimmel és a testvéreimmel sem szeretnék rosszba lenni!!!!SOS
Amit kihagytál mégis te hány éves vagy? És a Ő?
A szülök, testvérek,barátok ha igazán szeretnek akkor beletörödnek hogy te őt választotad és megértenek!
Mivel nem tudom az korokat így bármit is irni sajnos nemtudok ha te 20 vagy ő 15 akkor inkább csak ismerkedjetek nem kell rögtön egymásnak esni :-)
Mondjuk nálam fordítva van nekem 6évvel van idősebb barátom és megvagyunk immár 9hónapja! Ő 25 én 19! De szerintem a kor nemszámít! Ha a két fél szereti egymást
egy ilyen csaj engem is megtalálhatna de tényleg, mióta várok egy ilyenre.
van egy ismerősöm, csaj 26 a srác 17 asszem több mint egy évet voltak eggyüt (most nem tudom mi van velük) 3 év semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!