Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajnálkoznak olyan sokan amiatt, mert nincs párjuk?
Figyelt kérdés
Nekem sincs barátnőm, gyakorlatilag hosszabb távon sohasem volt. 23 éves vagyok, de sem lehetőségem, sem pénzem sincs ilyesmikre, illetve ha magamba nézek semmi kedvem beszélgetni valakivel mondjuk napi szinten. Érdemben segíteni úgy sem tud, a problémát nem oldja meg, bölcsességeket meg minek hallgassak? Ritkán járok el, gyakorlatilag csak nyáron mozdulok ki hosszabb távokra. Nem tudom miért lenne jó, ha lenne valakim vagy mi változna?2014. máj. 9. 20:28
1/12 anonim válasza:
Mert nekik ezaz ami a legjobban hiányzik az életükből ezaz ami boldoggá tenné őket.
2/12 anonim válasza:
Amíg így gondolkozol,addig éretlen vagy egy kapcsolatra.Viszont ha te így érzed jól magad,akkor egészségedre.
3/12 anonim válasza:
Mert az ember társas lény.Egyenfuggo,hogy ki-mennyire.Nincs ebben semmi különös.
4/12 anonim válasza:
Attól hogy te nem akarsz, miért gondolod, hogy másnak nem hiányzik? Van aki nem szeret sportolni, és biztos nem érdekelné, ha egészségügyi okból eltiltanák a sporttól. Akinek meg az élete a mozgás, azt meg vszleg tönkretenné. Nem csak a te nézőpontod létezik.
5/12 Költőnő? válasza:
kedves kérdező, bár én nem rívok soha, ha épp egyedül vagyok, de gyanítom neked még vagy nem volt kapcsolatod, vagy überszar volt.
6/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, kérdező, csak nőben. Sosem érdekelt a nagy szerelem, meg a nagy párkapcsolat, felhajtás. Nekem nem ez az életcélom. A frász fogdos attól a kérdéstől, hogy mikor megyek férjhez, vagy mikor lesz gyerek, pedig még 23 se vagyok. Miért ez a legfontosabb? Engem nem zavar, ha másnak van gyereke, ha tud normális körülményeket teremteni, de ne nyúzzanak már ezzel engem is.
7/12 anonim válasza:
hát én így egyedül eléggé üresnek érzem a napjaimat :/ hiába történik valami jó vagy akármi.. Mondjuk nekem nincsenek ilyen húdeközeli barátaim sem, csak haverok. az nem is kell nekem, hanem tényleg csak egy komoly kapcsolat. az boldoggá tenne. úgy érezném, hogy végre mindennek értelme van :)
8/12 anonim válasza:
Leginkább azok sajnálkoznak, akiknek nem a jó a családjuk, nincs elég barátjuk, és rohadtul ráérnek, vagy a családalapítás korába érnek, szerintem...2 éve szingli vagyok, és boldog, miért tenném kockára ezt? (max. majd, ha rohadtul szerelmes leszek)
9/12 anonim válasza:
7: mennyi szabadidőd van? Nem bántásból, nyugi. Én amúgy azt vettem észre, hogy általában azok nyavalyognak a párkapcsolat hiánya miatt, akik nagyon ráérnek. Nekem pl. a munkám sok időt elvesz, a hobbijaimnak is élek, barátaim is vannak, abszolút nem hiányzik senki, sose nem is hiányzott.
10/12 anonim válasza:
igen, sok szabadidőm van, és nincs kivel igazán kimozdulnom. vannak hobbijaim, de sajna nincs rá lehetőségem, hogy minden nap űzzem őket. csak heti 1-3-szor :/ nameg onnan vannak a haverok is :) de ha minden napom telített lenne, akkor is vágynék szerelemre, mert még nem voltam, és már nagyon szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!