Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt a legutóbbi randevúd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legutóbbi randevúd?

Figyelt kérdés

Főleg olyan párok válaszait várom, akik még csak "ízlelgetik" egymást. :)

Hol találkoztatok? Miről beszélgettetek? Milyen pozitív és/vagy negatív következtetéseket vontatok le egymásról? Tízes skálán mennyire érezted jól magad? Vannak hosszútávú terveitek? Ölelések? Első csók? :))

2014. máj. 9. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Csodálatos volt. Gyertyafény, halk zene, egy kis nasi, otthon. Megkérdeztem, mit gondol a kezemről? 10-es szinten éreztem jól a markomat!
2014. máj. 9. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
10/10. Pozítív következtetéseket vontunk le.Vannak hosszútávú terveink. Volt sok ölelés,meg csők.
2014. máj. 9. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
még sosem volt :(
2014. máj. 10. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem elég nagy csalódás volt a legutolsó.

Találkoztunk a városban, de úgy indult, hogy egyikőnk sem akar semmit, csak sétálni, beszélgetni és hasonlók. Elég sok időt eltöltöttünk és megéheztünk, így bementünk egy hangulatos mexikói étterembe. Jól éreztük magunkat ott is, sokat beszélgettünk. Próbáltuk egymást jobban megismerni, kialakítani a bizalmat, kérdezgettük egymást a terveiről, céljairól és hasonlók. Kb 3 órát töltöttünk együtt, amit nagyrészt kettesben töltöttünk egy parkban.

Kikísértem a buszmegállóba és megölelt, adtunk egymásnak egy búcsú puszit, ami igazából szájra puszi volt, nem csók.

Ez volt a második randink egyébként. Még úgy néz ki, hogy valamelyik nap lesz egy, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Igazából nem is a randival volt gond, hanem a lánnyal, mert nagyon körbeugrál és én azt nem szeretem, ha nem kell küzdeni érte. Mondta is, hogy teljesen oda van értem, mert még soha nem tudta így lenyűgözni senki sem.

Már az első randin is úgy voltam, hogy nem fűztem nagy reményeket a dologhoz, mert nem tudott mivel megfogni. Aranyos, okos és nagyon szép szemei vannak, de mi nem illenénk össze! Ettől függetlenül én úgy voltam a dologgal, hogy megadom az esélyt neki, mint ahogy mindenki másnak is...

21/F

2014. máj. 11. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
De nagy tahó vagy 4-es. Még hogy adsz neki még egy esélyt, inkább mond meg neki, hogy neked nem jön be, és ne játssz vele. Keress magadnak egy olyan csajt, aki majd sz@rik a fejedre. Én örülnék egy ilyen lánynak, aki miatt duzzogsz.
2014. máj. 16. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves szavaid, roppant nagy bölcsességre utalnak :)
2014. máj. 16. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi sétáltunk egyet a belvárosban aztán felmentem hozzájuk. Lefeküdtünk, nagyon jó volt aztán összebújva beszélgettünk. 10/10

Nem tudom, hogy hosszútávra tervezünk e. De szeretőnek is tökéletes. Álmaim férfija. Én neki álmai nője szóval minden tökéletes.

2014. máj. 16. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!