Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak Budapesten igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak Budapesten igazi társkereső helyek, ahol élőben lehet ismerkedni, értelmes jó megjelenésű hölgyekkel?

Figyelt kérdés

Arra gondolok ahol elmegy az ember és független emberekkel ismerkedhet kimondottan ilyen társkeresés céljából!

Találkozók ahol kapcsolat várja az embereket,

lehet ismerkedni,randizni lehetőleg 20 és 60 közötti (most csak írtam valamit) emberekkel!

Ahogyan a filmekben,összejönnek találkoznak utána meg kialakul valami ha a felek úgy akarják!

Clubok,partik,házibuli,találkozók,egyéb összejövetelek érdekelnek komoly emberekkel akik szerelem miatt ismerkednének!

2014. máj. 9. 10:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát ezért nem sokan fognak elutazni a Vajdaságba. :) Budapesten jobb lenne.
2014. máj. 9. 16:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Inkább kimondottan ilyen ismerkedős
2014. máj. 9. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez a Lakat Party ilyesminek hangzik, bár az alapötlet kicsit bárgyúnak tűnik. Volt már valaki ilyenen?

[link]

2014. máj. 9. 17:14
 14/22 anonim válasza:
Én már voltam rapidrandin bár nem ezen a LakatPartyn. A felhozatal elég siralmas volt.
2014. máj. 10. 10:18
 15/22 A kérdező kommentje:

Valami más ötletek? Pl: Olyan hely ahová

mindenki kimondottan ismerkedni jár! Lányok is!

És nem csak a barátnőkkel akar bulizni egyet!

2014. máj. 10. 12:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Tehát kimondottan ilyen ismerkedős helyek !
2014. máj. 10. 12:45
 17/22 anonim ***** válasza:
ok, nem mondtam h utazzanak ide, csk feltételeztem, hogyha itt van ilyesmi akkor Budapesten is :D
2014. máj. 10. 14:11
 18/22 vmoncsi83 válasza:

Sziasztok!

Én is ilyen helyet keresnék, anno amikor anyukám fiatal volt akkor volt ilyen, mindig meséli. Most hogy nekem is szükségem lenne ilyenre, el kell keseritsek mindenkit nincsen. Viszont akinek van valamire való pénze hogy vállalkozásba fektessen itt a remek ötlet. Egy kimondottan ilyen hely létrehozatala. Szerintem mindig ülnének ott jó páran akár csak egy két ital erejéig is. Persze eleve igy kéne reklámozni. Ha valaki időközben találna ilyen helyet ossza meg velünk.

2017. júl. 9. 08:02
 19/22 nagybotos ***** válasza:
PÁLFERI.HU egy katolikus DE NORMÁLIS! hely. Évente 1x van ilyern kifejezetten ismerkedős est. De különben is normális !! embereket lehet találni.
2019. máj. 23. 20:06
 20/22 nagybotos ***** válasza:

a KAMU OLDALAK A Fogyasztóvédő Alapítvány cslekedhet HA, és AMENNYIBEN az oldal üzemeltetője magyar .!

Sajna ált. Külföldi.

2019. júl. 10. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!