Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan társkereső oldal ellenes mindenki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 20:52
1 2 3
 1/23 WheneverYouWant ***** válasza:
Mert sok a barom!
2014. máj. 8. 20:52
 2/23 anonim ***** válasza:
Mert nem működik a férfiak részéről.
2014. máj. 8. 20:53
 3/23 anonim ***** válasza:
66%
Mert senki részéről se működik :D
2014. máj. 8. 20:54
 4/23 anonim ***** válasza:
#2es: a nők részét meg se említsük...
2014. máj. 8. 20:54
 5/23 anonim ***** válasza:
18%
Mert ha nem vagy jóképű válaszra sem méltatnak a felfúvalkodott rib.ancok.
2014. máj. 8. 20:55
 6/23 Költőnő? ***** válasza:
Mert erőltetett húspiaci fos az egész:)
2014. máj. 8. 20:55
 7/23 anonim ***** válasza:

Ok, lehet, hogy a nők részéről sem működik, ezt nem tudom, de ahogy hallom, ők rendesen kapnak leveleket.

Én, amikor próbáltam, gyakorlatilag hiába voltam értelmes, a képek mindent eldöntenek maguk.

Én úgy láttam, hogy ott a nők még a megszokottnál is felszínesebbek, így felhagytam vele.

Ntom, hogy a lányok pontosan hogyan élik meg ennek a másik oldalát. Gondolom az 'itt sincs egy normális pasi se' jelszóval szálltak ki.

2014. máj. 8. 20:58
 8/23 anonim ***** válasza:

Jó kérdés...Én ott ismertem meg a férjem:) és kettőnk közül ő mint FÉRFI talált meg engem elsőre....2 hete volt regisztrálva amikor...

Én fél évet voltam fent mire őt mint egyetlen normális pasit megismertem:D

Gondolom sokan kipróbálatlanul szeretnek ítélkezni.

Vagy túl hamar adták fel a próbálkozást.. vagy csak annyi hogy mivel nekik nem jött össze, ezért lehúzzák az ilyen ismerkedést...mondván senki ne próbálja ki mert szar és nem jön össze...nevetséges...

2014. máj. 8. 21:00
 9/23 anonim ***** válasza:
71%
Én sose próbáltam még egyetlen társkereső oldalt sem. Nem tudom, engem valahogy zavar a tudat, hogy mint valami piacon nézelődünk, ki a legmegfelelőbb, aztán a randin mindketten tudjuk miről van szó....olyan túl direkt az egész valahogy. Persze mindenkinek kell egy társ, de nem tudom, nekem ez így túl erőltetett. 31/L
2014. máj. 8. 21:11
 10/23 anonim ***** válasza:
Mert nincs pozitív tapasztalat egyik nem részéről sem...
2014. máj. 8. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!