Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan társkereső oldal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan társkereső oldal ellenes mindenki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem neten nehezebb ismerkedni, mint élőben. A stílusoddal, és a dumáddal nem tudod felszedni a csajokat. És sokan egyáltalán nem fotogének, és élőben sokkal nagyobb eséllyel indulnak egy ismerkedésben. Ha az adatlapod alapján nem felelsz meg 100%-ig a nőknek, akkor természetesen válaszra sem méltatnak.

Meg amitől még fel tudnék robbanni, az hogy 1-2 üzenet után nem írnak vissza.(itt a gyk-n is) Legalább annyit írhatna, hogy: "nem tetszel" "csóróval nem járok" "műveletlen vagy" "nincs kedvem levelezni".

Ezért én nem is próbálok neten ismerkedni.

2014. máj. 8. 21:38
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Én abban látom a dolog lehetetlenségét, hogy a nők számára ez kvázi katalógusként működik, márpedig a nők imádnak turkálni, válogatni.

Ha az szerepel ott, hogy másfél millió férfi regisztrált, akkor úgy gondolja méga csúnyább is, hogy neki miért ne jöhetne össze egy a top 20%-ból.

Ezt csak tetézi az a fura statisztika, hogy a nőknél a 'megítélési haranggörbe' elég látványosan húzódik a a negatív irányba, magyarul az átlag férfiakat is hajlamosak csúnyának, nem vonzónak titulálni.

Ebből az következik, hogy a férfiak helyzete szinte kilátástalan, viszont mivel pont ugyanannyi férfi és nő lesz elégedett egy-egy 'összejövetel' alkalmával, a nők pont annyira lesznek sikertelenek a férfiak sikertelensége miatt.

Akinek van némi esze, az nem próbálkozik a netes társkeresőn, csak az életben.

2014. máj. 8. 21:47
 13/23 anonim ***** válasza:

Érdekes ez. Én magamon kívül mást is ismerek aki ilyen társkeresőn találta meg az igazit. Vannak akik már szintén házasok, van ahol gyerek is van...és ugye mind hetero pár, tehát férfi tagja is van... tehát a pasiknak is ugyanúgy összejöhet, mint a nőknek.

Aki ilyen helyen ismerkedik, és 1 év alatt sem talál társat, ott az illetővel nem stimmel valami...

Amúgy meg nem tudom mit kell sírni ha nem válaszolnak... akkor keresni kell tovább. A visszautasításoktól még nem áll meg az élet.

2014. máj. 8. 23:14
 14/23 anonim ***** válasza:

# 12:

Pont erről szól ez a videó. A címe ne tévesszen meg:

https://www.youtube.com/watch?v=IyLFSzeF7aU

"Jelen világunkban a legfontosabb, hogy te hogy nézel ki és senkit nem érdekel, hogy a másik ember mit érez..."

2014. máj. 8. 23:22
 15/23 anonim ***** válasza:
11: ha ilyet írna neked egy nő, hogy bocs de többet nem írok, mert nem tetszel, műveletlen vagy, akkor meg ezért beszélnéd itt ki.
2014. máj. 9. 08:10
 16/23 anonim ***** válasza:

11-es vagyok. és nem beszélném ki akármit is írna vissza. nem esne rosszul, ha azt írná, hogy ronda vagyok, mert önelégült vagyok. nagy a p fám, szépnek tartom magam, és hiába mondanak akármit ez nem fog változni.

azzal tudnak legjobban bántani, ha nem írnak vissza. fel tudnám rúgni az ilyeneket.

a másik dolog amit utálok, ha hazudnak. átlátszó kifogást találnak ki, hogy miért nem akar ismerkedni. ha nem tetszek neki akkor ne azt írja, hogy "bocs de van már barátom". inkább azt, hogy:"nem tetszel"

2014. máj. 9. 19:44
 17/23 anonim ***** válasza:
utolsó. Ha nem azzal töltenéd az időt, hogy ezen problémázol, már javában kereshetnél tovább. Ha ilyeneken fennakadsz, csak magaddal szúrsz ki.
2014. máj. 9. 19:51
 18/23 anonim ***** válasza:

ja persze. szedjek hangyát, nyugodjak meg.

nekem ez olyan mintha odajönne hozzám egy nő, és kérdezne valamit. én meg mennék tovább mintha mi sem történt volna.még annyit sem mondanék, hogy: hagyjál már!

2014. máj. 9. 19:57
 19/23 anonim ***** válasza:
ahogy gondolod. Ha neked az időpocsékolás és a vinnyogás megfelel...hajrá.
2014. máj. 9. 20:02
 20/23 anonim ***** válasza:
"fel tudnám rúgni az ilyeneket" hát nem csodálom, hogy nem írnak vissza neked.
2014. máj. 9. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!