Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ez hogy volt?
Sziasztok. Most kezdtem el komolyabban randizgatni és netről találkoztam egy sráccal. Valószínüleg 2.jára is találkozunk, de az elsőn "semmi sem" volt. Nem tudom hogy mikorra számítsak csókra vagy bármire, ez mitől függ? Mert még nem ismerjük egymást annyira. Főleg azok tapasztalatai érdekelnének akik netről taliztak. Pl úgy érzem hogy furcsa lenne 2. talin a csók, hisz nem ismerjük annyira egymást, de mit gondoltok,? Vagy a kézen fogva járás.. és ha megcsókoltak titeket közben mit mondatok utána? nem volt kínos a levegő?:D
köszi^^ 16l
Netről találkoztunk. 24-21 évesek voltunk akkor. Első randin megvolt az első ölelés, majd pár percre rá csók amiket ő kezdeményezett:) aztán volt harmadik, meg negyedik meg sokadik csók is:D. Megfogta a kezemet is séta közben.
Én meg búcsú előtt megmarkoltam a hátsóját. Meglepődött de tetszett neki.
Második randin szerelmet vallott (aztán én is neki).
Harmadik randin feküdtünk le először.
4 éve vagyunk együtt. 2,5 éve házasodtunk.
Előtte persze rengeteg pasival randiztam netről 17 éves korom óta kb...Nekem az volt a tapasztalatom, hogy aki első randin megcsókolt, majd pedig a randi után ő keresett meg valamilyen formában még aznap, az akart valamit. Aki nem, az nem.
Én is úgy gondoltam hogyha nem csókol meg akkor nem akar tőlem semmit. Ha nem keres még aznap amikor a randi volt, szintén nem akar semmit, és nem foglalkoztam vele többet.
Egyszer volt olyan, hogy valaki 1 hét után keresett meg a következő randiért, mondván, ő váratni szokta a csajokat hogy sóvárogjanak utána:D....hát mondtam neki, hogy már mással randizom...és hogy várassa a nénikéjét, mert engem már nem érdekel....ez volt az egyetlen kivétel.
A többieknél mindegyik keresett aki akart valamit tőlem.
Gyakorlatilag minden kapcsolatom netről indult csak más oldalakról:) eleinte chat, később fórum is volt, majd társkereső. Én így jobban szerettem ismerkedni. Segített leküzdeni a félénkségemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!