Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavar titeket, ha egy randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar titeket, ha egy randin túl sok ékszer van a másikon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pont ma hallottam a buszon, hogy ilyen témáról beszélget 2 lány. Kicsit fura,mert engem nem zavar úgy általában azékszer, szeretem őket.

Nektek mi az ami már túl sok lenne? Nyilván most nem a hiperpigmentált egyedekre gondolok, akiknek egész falfestmények lógnak a nyakukban. Mindkét nem válasza érdekelne.

2014. máj. 7. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ízlésesen hord pár gyűrűt, egy nyakláncot, fülbevalót a nő, nem zavar, de ha úgy néz ki, mint egy bazári majom, mert ettől várja a másoktól való elütést, akkor diszharmóniát szül lelkemben.
2014. máj. 7. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Én abszolút nem hordok ékszert, max órát (nem falit), ha nincs lemerülve éppen benne az elem.

Úgy randizz, ahogy jól esik és ne akarj megfelelni más normáknak. Kandúr vagyok.

2014. máj. 7. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ékszer szépítsen és az embert hangsúlyozza aki viseli. Néhányan könnyen túlzásba tudnak esni, és igénytelen bazzárias. A sok -sok valódi arany ékszer kiállítás is ijesztő és szánalmas tud lenni. Nem szexi, hanem inkább erőlködős a sok ékszeresek megjelenése.
2014. máj. 7. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:

férfi ne hordjon ékszert. meglátok rajta órán kívül bármit (főleg nyakláncot), már lépek is le. hülyét kapok tőlük, minden csak nem férfias.

a nők meg megtanulhatnák megválogatni a kiegészítőiket, lehet hangsúlyos ékszereket hordani, de ne ujjnyi vastag aranyláncot hónaljig lógó fülbevalóval.

2014. máj. 7. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
zavar.
2014. máj. 7. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
zavarhat.
2014. máj. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!