Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha egy randin túl sok ékszer van a másikon?
Sziasztok!
Pont ma hallottam a buszon, hogy ilyen témáról beszélget 2 lány. Kicsit fura,mert engem nem zavar úgy általában azékszer, szeretem őket.
Nektek mi az ami már túl sok lenne? Nyilván most nem a hiperpigmentált egyedekre gondolok, akiknek egész falfestmények lógnak a nyakukban. Mindkét nem válasza érdekelne.
Én abszolút nem hordok ékszert, max órát (nem falit), ha nincs lemerülve éppen benne az elem.
Úgy randizz, ahogy jól esik és ne akarj megfelelni más normáknak. Kandúr vagyok.
férfi ne hordjon ékszert. meglátok rajta órán kívül bármit (főleg nyakláncot), már lépek is le. hülyét kapok tőlük, minden csak nem férfias.
a nők meg megtanulhatnák megválogatni a kiegészítőiket, lehet hangsúlyos ékszereket hordani, de ne ujjnyi vastag aranyláncot hónaljig lógó fülbevalóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!