Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne a helyes döntés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes döntés?

Figyelt kérdés

A legjobb barátomat szeretem és ez nyílvánvalóvá vált számomra. A barátnői is tudják már, vagyis sejtik, aztmondják:" Annyira látszódik, amikor ránézek hogy szeretem".. csak épp az nem veszi észre, akit akarom h észrevegye.

Vele megyek el szilveszterezni, és úgy döntöttem mindenképpen elmondom neki, hogy mit érzek iránta.

Azt ne mtudom, hogy ezt miként tegyem. Hívjam el 2esbe bezsélgetni, avyg egyszerűen csókoljam meg, vayg valami másként tegyem?

16/F

2009. dec. 26. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el ott kettesben az sokkal hatásosabb :)
2009. dec. 26. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaja, beszélgetni, kettesben!

Egy csókkal lehet jobban sokkolnád a kelleténél, azt nem kéne :)

2009. dec. 26. 23:32
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem egy csöndesebb helyen mond el mit érzel... De csak ovatosan nemkel túl játaszani és beadni a nagyhalált hogy mennyire kell neked... Azt nem biztos hogy értékelné ,csak nyugottan és ha lehet ird meg mi volt ;b
2009. dec. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!