Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit tegyek. Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és egyetemre járok. Egy szemináriumon vagyok egy lánnyal aki nagyon tetszik. De nem merem sem megszóltani sem írni neki mert nagyon kellemetlen lenne a helyzet ha utána találkoznánk szemináriumon.2009. nov. 19. 13:40
1/2 anonim válasza:
Ülj mellé, kezdő lépésként. Ha nem érted, mit karattyol a tanár, kérdezd meg, mit mondott. Ha egy lóf*sz a tanár, akkor jegyezd meg, mikor rákezd, hogy "há' már megint kezdi a vén köcsög!". Szóval ilyesmivel kezdj.
2/2 anonim válasza:
beszélgess vele... hívd el őt egy buliba, vagy egy ebédre, kérd el a telószámát, esetleg ha tudod, hogy melyik a kedvenc csokija kedveskedhetsz neki... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!