Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Btom meghívott randira, és célzott rá h kielégíthetném orálisan. De még csak 2 hete vunk 1ütt, és nem tudom h megtegyem e neki?!?!? 15 éves vok mm, még nem csináltam ilyet..
Bármit is tennél.. előtte fogd fel, hogy amikor itt felteszel egy kérdést, akkor nem sms-t írsz a barátnődnek. Tehát nem kell "puccy"-t küldened itt senkinek, és a rövidítések se túl idevalóak.
Boccs, ezért majd biztos mindenki lepontoz... de hihetetlenül idegesít!
Amúgy, szerintem egyértelmű a válasz: két hét, 15 éves vagy, mégis miért kéne megtenned neki? Ha pedig célozgat, akkor szerintem simán elgondolkozhatsz azon, hogy szeret-e téged, vagy esetleg valami egyéb kell neki... Egy kapcsolatba fokozatosan kell hogy történjen minden. Minden szép sorjában. Idáig jutottatok volna két hét alatt...?
Igaza van az 1. válaszadónak. Az a fiú csak a szexre vágyik, többre nem. Külső szemlélőként ezt meg lehet látni, főleg ha ilyet kér tőled ilyen rövid kapcsolat után, sajnos mikor te is szereplő vagy, nehéz ezt meglátni, hogy mennyire alantas kérés is az, amit a barátod kért tőled.
Szerintem ne tedd meg neki. Ha elfogadja ezt és tiszteletben tartja döntésed, akkor talán tetszesz neki, és nem csak külsőleg, hanem mindaz, ami te vagy. De ha felcsesződik, vagy továbbra is kéri tőled, akkor szerintem jobb, hogy ha szakitasz vele, mert csak te kerülsz ki vesztesen. Vannak ettől sokkal jobb fiúk is, akik tényleg tudnak majd értékelni és igazán szeretni téged. Sok jót kivánok neked
A randi két hét után az ismerkedésről, és az első csókokról kellene, hogy szóljon. Legalábbis szerintem. Ne vedd sértésnek, de nem lehet, hogy a barátod csak a szexre hajt?
Egyébként micsoda dolog az, hogy úgy hív el randizni, hogy beleszövi hogy orális szexet vár el??? 15 évesen szerintem kár lenne az első élmény ilyen fickóra elpazarolnod, aki egyébként csak ki akar használni.
Addig ne tedd meg neki (meg másnak se), amíg ez kérdésként felmerül benned! :)
Ha emiatt elhagy, akkor jobb is, ha továbbáll. :(
22 évesen a 2hetes kapcsolatomban még mi is csak a csóknál meg a simogatásnál tartunk.. Orális szex.. nem igazán van még szó ilyenről. 15 évesen 1 hét után szerintem ne tedd meg. Azzal a hozzászólóval értek egyet, aki a fokozatosságot említi.. Nagyon fontos, hogy a kapcsolat fejlődjön, ne merüljön ki az első hónapban.
Bár ha már kézzel ki is elégítetted, lehete, hogy "joggal" gondolja azt, hogy ezt is megtehetnéd neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!