Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A Disco rontott el mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Disco rontott el mindent?

Figyelt kérdés
Van egy évfm. társam, aki nagyon szép lány, és nagyon jól kijöttünk, beszélgettünk, viccelődtünk,köszöntünk egymásnak, amig nem volt egy disco ami után már köszöni sem köszönt nekem! nem tudom miért...de érzem hogy én voltam a hibás! Hogyan lehetne visszaállítani mindent???
2009. dec. 26. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
lehet olyan részegek voltatok hogy dugtatok: D nem ittatok kicsit sokat?
2009. dec. 26. 21:05
 12/15 A kérdező kommentje:
nem, nem táncoltam mással, egyszer akartam őt is lekérni, de am egy másik fiúval táncolt(de ők nem járnak), mert tudom, hogy a csajnak is bejövök
2009. dec. 26. 21:05
 13/15 A kérdező kommentje:
nemxD nem ittunk!
2009. dec. 26. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
ja csak azért mert én bármit megcsinálok berugottan: D
2009. dec. 26. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:
igazad van a disco rontott el mindent mert az sz*r,az ördög találmánya és egyebek,legközelebb hívd el pogózni..az a királyság higgyél nekem hameg nem tetszik neki rúgd tarkón
2009. dec. 28. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!