Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyes eljárás, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes eljárás, ha egy netes társkeresős ismerkedés után élőben nem jön be a másik fél?

Figyelt kérdés

Beszélgettek egy darabig a társkeresőn, majd találkoztok, és ahogy időnként megesik, élőben nem jön be a másik. Ilyenkor melyik a jobb megoldás: nyomban közölni, hogy nem az eseted, és ezzel megspórolni egy kínos beszélgetést, amikor eleve tudod, hogy nem jön be. Vagy inkább beszélgetni egy kicsit, hogy mégse hagyd egyből faképénél, aztán finoman közölni, hogy inkább hagyjuk? Vagy van jobb módszer ezeknél?

Ti mit tennétek, vagy tettek, ha voltatok már ilyen helyzetben?

2014. máj. 4. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én eleve nem úgy szoktam találkozni, hogy randinak veszem és annak örülök, ha a másik fél is így áll hozzá. Csak puhatolózásnak, ismerkedésnek, amiből még bármi lehet - akár egy kellemes beszélgetés, akár egy jó barátság, vagy akár több is. Éppen ezért még soha nem fordult elő, hogy valakivel ne beszélgettem volna, csak mert nem jött be, mint férfi. Lett ilyenből nagyon jó barátságom, több is! Aztán volt olyan randim, ami a pasi lakásán végződött, de ott sem úgy indultunk neki, hogy mindenáron lesz valami...

Szerintem egy kellemes beszélgetés soha nem időpocsékolás, akinek pedig az, azzal valószínűleg nem is szeretnék találkozni.

2014. máj. 4. 22:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Ebben az a furcsa, amit mondtok, hogy egy társkeresőre párt keresni egy az ember. Ez a nyilvánvaló célja, nem?

Vagy előre meg kellene beszélni, hogy ez nem olyan találkozás lesz, hogy párt keresünk, hanem kifejezetten baráti, és esetleg ideális esetben pártalálás is lehet belőle?

Lehet, hogy ez a legjobb megoldás, hogy explicit erre kell menni, hogy barátkozás, és pártalálást csak bónusznak tekinteni, ami szerencsés esetben összejön.

2014. máj. 4. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk én társkeresőn ismerkedem, hanem cseten, de társkeresőn is láttam olyan adatlapokat, ahol az szerepel, hogy a találkozást ne randinak fogjuk fel, hanem ahogy alakul... és szerintem ez a normális hozzáállás, hiszen ahhoz, hogy két ember passzoljon, annyi mindennek kell stimmelni, ami százból, vagy ezerből egyszer jön össze, de attól még lehet értékes az illető számomra!
2014. máj. 4. 23:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Én jobban örülnék ha azonnal megmondaná, hogy nincs esélyem, mert akkor bebeszélhetném magamnak, hogy ő a felszínes barom :D Ha még szánalomból beszélgetne velem, és aztán közölné ugyanezt, akkor úgy érezném, hogy nem csak csúnya vagyok, de unalmas is. De mint látod, nincs jó megoldás, a vélemények eléggé eltérnek. Mondjuk így belegondolva attól is függ, hogy helyben van-e a találka, nekem volt olyan, hogy egy órát utaztam egy randira, azért akkor kellemetlen lett volna ha rögtön fordulhattam volna vissza.
2014. máj. 4. 23:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, leginkább ez a bajom a netes ismerkedéssel, hogy szimpatikusnak tűnik, de aztán élőben kiderül, hogy nem az eseted, és akkor mindkét félnek kínos, hogy hogyan közöld ezt vele úgy, hogy ne bántsd meg. (Az érzéketlen tuskóknak könnyebb dolga van.)
2014. máj. 5. 07:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Én jártam már ilyen cipőben, a csaj átvert a fotoshopos, stb. képeivel. Mikor megláttam, elöször meg sem ismertem, annyira más volt, mint ahogy számitottam (túlsúlyos volt). Odamentem hozzá, és miközben azon morfondiroztam, hogy hogyan búcsúzzak töle, nekiállt beszélgetni, és hát persze szimpatikus volt ilyenformán, majd csak beszélt, beszélt... Végülis maradtam, és nagyon jól éreztük egymást akkor (nem szexre gondolok) , nem lett aztán belőle semmi, de egy jó élmény volt .
2014. máj. 5. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk én nem vagyok fent társkeresőn, de volt olyan eset amikor erről az oldalról találkoztam egy férfival. Én is azt tudom mondani mint az előttem hozzászólók, hogy inkább a "nem randi" címszó alatt találkoznék valakivel. Hiszen ilyen esetben egyik fél sem görcsölne rá, nem gondolkozna azon, hogy mi lesz ha nem az esetem stb... Alapból mindketten úgy állnának hozzá, hogy csak egy szimpla beszélgetős találkozó, amiből esetleg kialakulhat több is, de nem muszáj. Ezáltal egyik félnek sem lesz kellemetlen a szituáció, legalábbis szerintem.

Azt, hogy helyes eljárás van e nem tudom, de én a találkozó előtt biztosan leszögezném, hogy NE randi legyen.

2014. máj. 12. 10:55
 18/18 anonim válasza:
Jólvan, akkor nem csak én nem szeretem a randi szagú találkákat... :D Szimpla beszélgetős, sétálós tali és ennyi. Elsőre bőven elég ez szerintem. Bár én szívesen bringáznék is egy jót a városban együtt, dehát ehhez a lány is kéne... :D Egyébként én úgy vagyok, hogy aki elsőre nem is jön be annyira, még neki is adok egy esélyt. És minimum egy órát elbeszélgetek vele a találkozón. Ugyanis, ha belegondolok, hogy ő elsőre úgy gondolkodna rólam, hogy nem jövök be neki, akkor neki is el kell viselnie velem 1-2 órát.
2014. máj. 12. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!