Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele hogy bejön és hogyan érjem el hogy kettesbe legyünk?
Figyelt kérdés
Van egy srác, most 28 éves, én 18. Már a korkülönbség miatt aggódok. Egy kutyasétáltatós baráti körbe tartozunk. Sokszor sétál/áll mellettem, egy-két képem lájkolta facebookon, de kettesbe még nem tudtunk sokat beszélgetni. Kicsit visszahúzódó, és mind a ketten nem rég szakítottunk az előző párunkkal. Hogyan érjem el hogy többet legyünk kettesbe, és hogyan éreztessem vele hogy nekem bejön úgy hogy ne legyen túl feltűnő, se nyomulós?2014. máj. 1. 23:00
1/1 anonim válasza:
Hívd el valahova, ahol tudtok beszélgetni. Kezdj el beszélgetni vele facebookon és kérdezd meg, hogy van e kedve találkozni veled. Lehet, hogy pont azt várja, hogy te kezdeményezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!