Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? Vagy csak túl gyorsan akarom a dolgokat?
Velem pontosan ezért szakított tegnap a barátom.Mi 3 hete voltunk együtt.Pedig kb imádom a srácot,egyszerűen csak nem bírom kimutatni az érzéseimet,talán azok miatt a rossz dolgok miatt amik történtek velem régebben.Nekem is egy kis időre lett volna még szükségem...Mondtam is neki még ezt a kapcs. elején, és azt mondta hogy rendben van...Hát,eddig bírta...pedig nem kellett volna már sokáig úgy érzem :(
Most borzasztóan fáj :'( Igaz 3 hét nem sok idő de már régebb óta ismerem és erős kötődés alakult ki iránta a részemről...csakhát nem mutattam ki.Ezért kidobott.
Szóval sztem várj te is még egy kicsit,ha aztmondja hogy idő kell neki akkor úgy is van,meg fog nyílni előtted.
én 17l ő 18f
és nem gyenge és azt sem hiszem h a jókislányok kellenének neki...csupán fél kimutatni az érzéseit...és ez nagyon zavar..szeretem tudni h most szeret-e a pasim vagy sem.Ha igen mutassa ki,ha nem hagyjon békén és keresek mást.Mert hát nem vagyok az a tipikus "jókislány" szeretem az izgi, szenvedélyes dolgokat.
én is félek kimutatni az érzéseimet a barátomnak,pedig próbálok ilyen téren változni,de elég lassan megy..:(:S
16/L
16:55
neked hozta már ezt szóba a barátod hogy változtatni kéne? mióta vagytok együtt?
16:55-ös vagyok
igen ,már többször is szóba hozta a barátom,már MAJDNEM szakítottunk is emiatt... :S:((,de ennek ellenére nagyon nehezen és nagyon lassan tudok csak változni...:S:((pedig nagyon szertem. am 1,5 hónapja vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!