Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bennem van a hiba? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a hiba? Vagy csak túl gyorsan akarom a dolgokat?

Figyelt kérdés
A lényeg az h hamarosan egy hónapja eggyütt vagyok egy sráccal de a testi kontaktus valahogy eddig kimaradt.Itt most nem a szexre gondolok hanem arra h megfogja a fenekem mikor szenvedélyesen csókolózunk vagy "olyan" helyeken is hozzám érjen.Néha azt érzem h a kezemet is alig akarja megfogni.Egyszer rákérdeztem h akkor én most nem is kellek neki?Erre azt mondja h neki ehhez több idő kell.Pont neki mikor a haverjától azt kérdezgeti mikor fekteti már le a csaját meg ilyenek.Meg kérdeztem h mi volt akkor mikor lefeküdt egy lánnyal?Hozzá sem mert érni vagy mi?Erre meg azt mondja h abban nem volt érzelem.Csak én érzem h ez fura?Szerintetek lassitsak,vagy mit tegyek?
2009. dec. 26. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Velem pontosan ezért szakított tegnap a barátom.Mi 3 hete voltunk együtt.Pedig kb imádom a srácot,egyszerűen csak nem bírom kimutatni az érzéseimet,talán azok miatt a rossz dolgok miatt amik történtek velem régebben.Nekem is egy kis időre lett volna még szükségem...Mondtam is neki még ezt a kapcs. elején, és azt mondta hogy rendben van...Hát,eddig bírta...pedig nem kellett volna már sokáig úgy érzem :(

Most borzasztóan fáj :'( Igaz 3 hét nem sok idő de már régebb óta ismerem és erős kötődés alakult ki iránta a részemről...csakhát nem mutattam ki.Ezért kidobott.

Szóval sztem várj te is még egy kicsit,ha aztmondja hogy idő kell neki akkor úgy is van,meg fog nyílni előtted.

2009. dec. 26. 13:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Nem akarok vele szakítani szal még fogok várni mert szeretem.De azért lehetne határozottabb. Lehet ám még írni puszi :*
2009. dec. 26. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen srác gyenge, vagy tényleg neki is egy "jókislány" kell. Am hány évesek vagytok?
2009. dec. 26. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
első válaszoló vagyok: én 17, a (volt) barátom pedig 19 szóval...
2009. dec. 26. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:

én 17l ő 18f

és nem gyenge és azt sem hiszem h a jókislányok kellenének neki...csupán fél kimutatni az érzéseit...és ez nagyon zavar..szeretem tudni h most szeret-e a pasim vagy sem.Ha igen mutassa ki,ha nem hagyjon békén és keresek mást.Mert hát nem vagyok az a tipikus "jókislány" szeretem az izgi, szenvedélyes dolgokat.

2009. dec. 26. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:

én is félek kimutatni az érzéseimet a barátomnak,pedig próbálok ilyen téren változni,de elég lassan megy..:(:S

16/L

2009. dec. 26. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:

16:55

neked hozta már ezt szóba a barátod hogy változtatni kéne? mióta vagytok együtt?

2009. dec. 26. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:

16:55-ös vagyok

igen ,már többször is szóba hozta a barátom,már MAJDNEM szakítottunk is emiatt... :S:((,de ennek ellenére nagyon nehezen és nagyon lassan tudok csak változni...:S:((pedig nagyon szertem. am 1,5 hónapja vagyunk együtt.

2009. dec. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!