Mi van ezzel a sz*ros freemaillel? Kezd elegem lenni hogy fontos dolgokat kellene intéznem, gondolom nem csak nekem, és állandóan azt írja ki hogy KOMMUNIKÁCIÓS HIBA!
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 12:11
1/11 anonim válasza:
Szia! Én is ezt kérdezném. :) Nálam is ez a gond és nagyon bosszant!
2/11 anonim válasza:
A freemail szar. A citromaillel együtt. Használj Ymail-t vagy Gmail-t ha megbízható e-mailezést szeretnél.
4/11 anonim válasza:
Na ezen dühöngök már én is egész délelött, tegnap délután is ezt csinálta.
5/11 anonim válasza:
Egy g*cire ingyenes b*szást akarsz használni, és sz*rnak nevezed pedig nem is fizetsz érte, b*zdmeg? :)
Ha fontos dolgokra kell a levelezés, megéri egy rendes szogáltatónál e-mail címet bérelni. Minden másra ott a Mastercard.
6/11 A kérdező kommentje:
nem fogok érte fizetni, így pláne nem. és nem csak nekem van gondom vele..boccs
2009. nov. 23. 16:08
7/11 anonim válasza:
Használd a régi verziót!:
az új még csak BÉTA (kísérleti stádiumban van, ezért hibázik olyan gyakran. Ugyanez a tapasztalatom az új gmail-lal is!
a régi egyszerűbb, de sokkal gyorsabb!
8/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a Gmail-lel. Én még évekkel ezelőtt menekültem a Freemail-ről oda, mert az egy rakás szar, akár béta akár nem.
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket;)
2009. nov. 23. 20:12
10/11 anonim válasza:
"nem fogok érte fizetni, így pláne nem. és nem csak nekem van gondom vele..boccs"
Nem is a freemail.hu-nak gondoltam fizetni, hanem egy RENDES szolgáltatónak... Mondjuk ha fizetsz a "freemail.hu"-nak, vagyis a t-online-nak, akkor kapsz olyat, ami működik... De a t-genyánál vannak értelmesebb szolgáltatók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!