Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bunkóság ha már úgy keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság ha már úgy keresek párt, hogy az első pár beszélgetésnél elmondom hogy mik a vágyaim?

Figyelt kérdés
Egyszerüen imádom az orális szexet, nagyon vágyom rá hogy csináljam, és csinálják nekem. Ha már kialakulóban van meg szeretném tudni az illetőről, hogy ő vevő e erre, vagy inkább nem , akkor inkább hagyom...Én részemről nem menne a dolog. Egy fiú
2008. júl. 27. 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy 10% szereti - hanem azt, hogy ennyinél van egyáltalán esély egy ilyen gyors 'lerohanásra'. A többihez bizony több idő kellene.
2008. júl. 28. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
na hát ez a nagy tévedés. Mi az első randin nemhogy beszélgettünk róla, de csináltuk is és ez nem azt jelenti hogy én ribanc vagyok vagy ő csak meg akart dönteni. 4 éve vagyunk együtt és az első babánkat várjuk. Ha pedig akkor ott kiderült volna, hogy ő nem szereti az orális szexet, se kapni se adni, akkor nagyon csalódott lettem volna, mert én szeretem adni és kapni is, ez hozzá tartozik a szexhez.
2008. júl. 28. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy én 23 voltam amikor úgy döntöttem, nincs türelmem várni. Nem akartam az időmet pazarolni arra, hogy ismerkedek, beszélgetek, aztán majd egyszer lefekszünk, aztán ha akkor derül ki, hogy nem működik? Elvesztegetett idő. Az első randin lefeküdtünk, egy hónap múlva összeköltöztünk. Ha nem működik, derüljön ki minél hamarabb. És mint említettem, működik azóta is. Nem azért, mert nem vagyok romantikus és nem szeretek kézenfogva sétálni és beszélgetni. Ezt viszont meg lehet tenni a szex után is, nem kell előtte. De mindenki úgy ismerkedik ahogy akar. Szerintem nem baj, ha a kérdező ezeket tisztázza az elején, ha neki ez fontos. Előbb utóbb úgyis megtalálja azt, aki vevő erre. Arról nem is beszélve, hogy ismerkedik, randizgat, összejön valakivel, hónapok múlva megtörténik a szex és kiderül, hogy nem azt kapta, amit akart, elhagyja a lányt. Az mit fog gondolni? Na ennek is csak arra kellettem. Így pont ezt spórolja meg. Kevesebb összetört lányszív..
2008. júl. 28. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy te 23 évesen már elveszted a türelmed, mert eljárt feletted az idő. De nem mindenki van így vele. Szerintem, ha semmi előismerettség nincs az 1. randin lefeküdni elég nagy bátorságra vall. Tehát, ha nem jött volna be a párod még lett volna pár egyéjszakás kalandod. Vagy lehet így is volt, nem tudom. Te gyorsított tempóban csináltad és szerencséd volt, de nem mindenkinek van mázlija. Sok embernek szüksége van egy kis kiépített bizalomra a jó szexhez, mert nem tudnak olyan oldottan túllenni az aktuson, mint a kutyák vagy egyéb állatok. Egyébként meg, ha szex után kiderül, hogy más miatt nem illetek össze, mert nem jártatok elég ideig, az ennyivel nem ugyanolyan időpazarlás?
2008. júl. 28. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
ja, szóval akkor akinek egyéjszakás kalandjai vannak, az olyan mint az állatok, csak gyorsan túl van rajta, kielégíti a vágyait és kész? na ne már... mert a szex csak akkor ér valamit, ha többéves szilárd kapcsolatban kizárólag utódnemzés céljából történik? Sajnálom, hogy te így gondolod, biztos nem volt alkamad kiszórakozni magad... egyébként ha a szex működik akkor nagyobb valószínűséggel passzol minden más is. Ha a szex nem jó a kapcsolat halálra van ítélve. Különben csak barátok vagytok, semmi több...
2008. júl. 29. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!