Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyának hogy mondjam el, hogy egy fiú elhívott moziba, aki fekete?
Nem akarok rasszistának tűnni, mert nem vagyok az, de szerintem nagyon jól gondold meg.
Rendben van, hogy ismered a másik várost, de még fiatal vagy, az első találkozásnál szerintem nem neked kéne elutaznod hozzá...
Ráadásul nagyon sok külföldi szereti kihasználni a magyar lányokat, amolyan "egzotikumként" aztán ott hagyják őket.
Nem szeretnék általánosítani, minden nemzetben vannak tahók és rendesek, csak a külföldiekkel szerintem jobban kellene vigyázni, én azt mondom, előbb jól gondol meg, mert még fiatal vagy.
Attól függetlenül még lehet veszélye a dolognak. Inkább a te városodban találkozzatok, max sétálni mentek, azért a lakhelyed környékét csak jobban ismered, biztonságosabb.
Ha én találkoztam netről srácokkal (akadt pár) mindig ők jöttek, mert egy lánynak azért veszélyesebb elutazni az idegenekhez, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!