Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én rühellem a "tipikus" randikat?
Sose éreztem magam igazán jól a randikon. Legalábbis a tipikusnak mondható randi szituációkban. Gondolok itt pl. kávézókra. És nem azért mert sóher vagyok és nem szeretem a nőket meghívni.
Egész egyszerűen nekem ez a szitu "túl" komoly, legalábbis így az elején. Feszengek. Úgy érzem, hogy le kell adnom magamból egy "demót", hogy a lány megkedveljen. Egyszerűen nem tudok így természetesen viselkedni.
Sokkal jobb nekem, ha mondjuk valahol a szabadtéren vagyok a lánnyal és akár alkoholt is iszom vele. Nekem ez sokkal természetesebb légkör. Sokkal oldottabb és nyugodtabb vagyok. Nem feltétlenül kell csúnyán lerészegedni, bár ha a lány benne van, én még azt se bánom ! :D
Szerintetek baj van velem? Vannak hasonló gondolkodású férfiak mint én ? És a legfontosabb: vannak lányok, akik ugyan így vannak ezzel ?
Hát én kávézni és sörözni is szeretek. Nekem az unásig ismételt kérdésekkel van gondom amit mindenki feltesz...
23L
Nálam is ez a helyzet. Kivéve a sok alkoholt, bocsi. :)
Olyan gáz, mikor az elején mindenki jószínben tünteti fel magát. Valahol érthető, de én szeretem a durva valóságot. :D
25/N
Én is így vagyok ezzel, ezerszer szívesebben iszom meg pár sört egy parkban, vagy a dunaparton, minthogy kávézókba, neadjisten étterembe menjek első randin :D
Ízlések és pofonok :)
25/L
Én se rajongok értük kimondottan. Unalmas, elcsépelt, ráadásul ha én mondom a helyszínt, az valószínűleg a törzshelyem lesz, és oda nem fogok randizgatni vinni senkit...
Meg érted... elviszed a nőt egy kávézóba, a 200. kávézására, biztos rohadtul fog emlékezni, hogy kivel volt ott, és mik történtek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!