Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én rühellem a "tipikus"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én rühellem a "tipikus" randikat?

Figyelt kérdés

Sose éreztem magam igazán jól a randikon. Legalábbis a tipikusnak mondható randi szituációkban. Gondolok itt pl. kávézókra. És nem azért mert sóher vagyok és nem szeretem a nőket meghívni.

Egész egyszerűen nekem ez a szitu "túl" komoly, legalábbis így az elején. Feszengek. Úgy érzem, hogy le kell adnom magamból egy "demót", hogy a lány megkedveljen. Egyszerűen nem tudok így természetesen viselkedni.

Sokkal jobb nekem, ha mondjuk valahol a szabadtéren vagyok a lánnyal és akár alkoholt is iszom vele. Nekem ez sokkal természetesebb légkör. Sokkal oldottabb és nyugodtabb vagyok. Nem feltétlenül kell csúnyán lerészegedni, bár ha a lány benne van, én még azt se bánom ! :D

Szerintetek baj van velem? Vannak hasonló gondolkodású férfiak mint én ? És a legfontosabb: vannak lányok, akik ugyan így vannak ezzel ?

2014. ápr. 30. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs azzal baj, ha nem akarsz birka lenni. Tetszik. De hogy a lánynak is tetszeni fog-e...mert gondolom van már kiszemelted... :)
2014. ápr. 30. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Még egyszer sem volt ilyen tipikus randim, de az általában tök ismeretlen emberek között nyerő, nem olyanok között, akik már egy ideje ismerik egymást. Én is szeretem a nem szokványos randihelyszíneket, de a részegedést hanyagolom :) 18/L
2014. ápr. 30. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én kávézni és sörözni is szeretek. Nekem az unásig ismételt kérdésekkel van gondom amit mindenki feltesz...

23L

2014. ápr. 30. 18:47
 4/7 Költőnő? ***** válasza:
Én is utálom a randikat. Max talizni vagyok hajlandó, az is inkább ilyen haveri legyen. Akkor senki nem próbálja überfényezni magát és feszengeni sem kell.
2014. ápr. 30. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálam is ez a helyzet. Kivéve a sok alkoholt, bocsi. :)

Olyan gáz, mikor az elején mindenki jószínben tünteti fel magát. Valahol érthető, de én szeretem a durva valóságot. :D

25/N

2014. ápr. 30. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel, ezerszer szívesebben iszom meg pár sört egy parkban, vagy a dunaparton, minthogy kávézókba, neadjisten étterembe menjek első randin :D

Ízlések és pofonok :)

25/L

2014. máj. 1. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én se rajongok értük kimondottan. Unalmas, elcsépelt, ráadásul ha én mondom a helyszínt, az valószínűleg a törzshelyem lesz, és oda nem fogok randizgatni vinni senkit...

Meg érted... elviszed a nőt egy kávézóba, a 200. kávézására, biztos rohadtul fog emlékezni, hogy kivel volt ott, és mik történtek :D

2014. máj. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!