Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor mit is akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit is akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a szitu, hogy van egy srác, akivel volt egy nagyon romantikus randink kb egy hete. Minden szép volt, tópart, az ölében ültem órákon át, ölteltük egymást, végül pedig nagyon érzékien megcsókolt. Nyálasnak hangzik ez az egész, de egyébként elvileg egy nagymenő srácról van szó.

Ír FB-on, de valahogy nem az igazi, nem tudunk kommunikálni... és sose jut el oda, hogy elhívna valahova... úgy érzem, kb én próbálok flörtölni, erre mindig lepasszintja, szinte olyan, mintha "én nyomulnék", ezért szépen vissza is húzódtam pár napja. Írt megint, de még mindig semmi extra történés.

A bajom, hogy nem értem, végülis most mit akar, mit nem akar, mi a baja, mi nem a baja? Túl gyorsan, túl simán ment minden elsőre ez tény. Ez lehet baj? El kéne érnem, hogy teperjen kicsit?

Vagy inkább jelet adni, h let's gooo, ne fb-on szenvedjünk?:P

2014. ápr. 29. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Kééépet!
2014. ápr. 29. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"de egyébként elvileg egy nagymenő srácról van szó."

most össze kéne magam szarni?

2014. ápr. 29. 23:58
 3/7 A kérdező kommentje:
igen, kéne
2014. ápr. 30. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
képet online biztos nem fogok kiadni :) legyen elég annyi, h jó pasi :)
2014. ápr. 30. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért nem tőle kérdezed?
2014. ápr. 30. 00:04
 6/7 A kérdező kommentje:
nincs kedvem lelőni a játékot, legyen azért ő a vadász :)
2014. ápr. 30. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
ezek a sztorik annyira visszatérőek nálam is meg az ismeretségi körömben is, egyszer tényleg szeretném már megtudni MI van ilyenkor a férfi fejében.
2014. ápr. 30. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!