Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok kb. hány éves korra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok kb. hány éves korra növik ki azt, hogy maguknál 5 évvel idősebbekbe szerelmesek, délutánonként hülye sorozatokat néznek meg hupikékre, lilára festik a hajukat stb? Szeretnék egy barátnőt, de csak ilyenekkel találkozok.16/F

Figyelt kérdés
Légyszíves az ebbe a kategóriába eső lányok kíméljenek.
2009. dec. 24. 23:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

1) nem növik ki, egy idősebb pasi érettebb jobban megérti mit akarnak. stb. .. meg mellesleg te ostoba is vagy mert az első hozzászóló reakcióját sem értelmezted rendesen...

2) a hülye sorozatokat el lehet hanyagolni ha van normális elfoglaltságuk.

3) a színes haj trendi a mai fiatalok körében, és nyilván azért csinálják mert sok pasinak ez jön be.. vagy csak egy stílust akarnak követni. nekem piros volt a hajam 2 évig melírba. rohadt jól állt és több pasim is volt ennek köszönhetően, legközelebb meg lila lesz a vége. és ezt szimplán azért csinálom: mert nekem tetszik és mert szerintem jól áll.

normális barátnőt hamar találsz, ha normálisan állsz hozzájuk.... és attól hogy lila a haja vagy megnéz egy sosozatot esetleg bejön neki egy idősebb pasi még lehet értékelhető ember.

csók.

2009. dec. 25. 00:55
 12/15 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. nem gondoltam volna, hogy ilyen sokan fognak válaszolni
2009. dec. 25. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Háh én 14 vok és tényleg, jesszus az ösztálytársaim ilyenek! juj . Nem tudom kilehet -e nőni, mert én soha nem voltam ilyen! nos az idősebb pasik, nem tudom majd ha 16 leszek valószinüleg nem keresek idősebbeket, demost még az összes vlem egykorú tiszta éretlen! ígyhát nincs más választásom. Egyébként meg azt mondják a nők 2 évvel érettebbek a fiuknál, biztos velük egy szintű pasit keresnek xD . Nah de mindegy, szia, remélem haszons volt ez a válasz( egyébként kétlem) puszi.
2009. dec. 25. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Várj 5 évet :D
2010. jan. 3. 17:51
 15/15 anonim válasza:

1: A szerelmet nem lehetirányítani. Talán azért tetszenek az idősebb fiúk, mert érettebbek... De nekem pl a korosztályom is tetszik :-)

2: Egyáltalán nem nézek sorozatokat. De a nagymamám igen. Lol.

3: Nem tudom... Engem is érdekel, hogy hú, rózsaszín haj! És elképzelek egy szép lányt vele. De be sosem festeném.

14L

2015. ápr. 6. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!