Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kb. hány éves korra növik ki azt, hogy maguknál 5 évvel idősebbekbe szerelmesek, délutánonként hülye sorozatokat néznek meg hupikékre, lilára festik a hajukat stb? Szeretnék egy barátnőt, de csak ilyenekkel találkozok.16/F
1) nem növik ki, egy idősebb pasi érettebb jobban megérti mit akarnak. stb. .. meg mellesleg te ostoba is vagy mert az első hozzászóló reakcióját sem értelmezted rendesen...
2) a hülye sorozatokat el lehet hanyagolni ha van normális elfoglaltságuk.
3) a színes haj trendi a mai fiatalok körében, és nyilván azért csinálják mert sok pasinak ez jön be.. vagy csak egy stílust akarnak követni. nekem piros volt a hajam 2 évig melírba. rohadt jól állt és több pasim is volt ennek köszönhetően, legközelebb meg lila lesz a vége. és ezt szimplán azért csinálom: mert nekem tetszik és mert szerintem jól áll.
normális barátnőt hamar találsz, ha normálisan állsz hozzájuk.... és attól hogy lila a haja vagy megnéz egy sosozatot esetleg bejön neki egy idősebb pasi még lehet értékelhető ember.
csók.
1: A szerelmet nem lehetirányítani. Talán azért tetszenek az idősebb fiúk, mert érettebbek... De nekem pl a korosztályom is tetszik :-)
2: Egyáltalán nem nézek sorozatokat. De a nagymamám igen. Lol.
3: Nem tudom... Engem is érdekel, hogy hú, rózsaszín haj! És elképzelek egy szép lányt vele. De be sosem festeném.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!