Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggelente észre sem vesz, délutánonként viszont nagyon aranyos velem. Most akkor mi van?
Egy busszal járunk suliba, és suliból haza. Odafelé észre sem vesz, rám se néz (csak mikor már leszálltunk a buszról akkor rámmosolyog, de semmi több). Hazafelé viszont a legtöbbször odajön hozzám, és beszélgetünk.:) Ilyenkor nagyon aranyos, és látszik rajta, hogy akar tőlem valamit. Azt is megkérdezte már, hogy van-e barátom. Délután még integet is a köszönés mellé, de reggel nem is köszön - rám se néz (a buszon). Akkor most mit akar? Reggelente miért néz levegőnek?
Amúgy 1 hete ismerkedtünk meg.
16/L
sztem eccerűen csak bevan kómálva, nincs kedve semmihez, és senkihez, de főképp a sulihoz nem:D
énis ilyen voltam, csak lányban. metróba fel, mp3at be, és neszóljon hozzám senkisem:D:D
Most hogy így mondjátok... én is ilyen vagyok:D De azért ha róla van szó, akkor én szívesen beszélgetnék vele reggel is, bármennyire is kómás vagyok.:P De köszi a válaszokat! Ezzel most megnyugtattatok...:) Tényleg köszi. Egy egész hétvégi jókedvet mentettetek meg.;)
De várom a további válaszokat :)
reggel álmos :)
különben meg gondolom te is csak jobb formában vagy délután :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!