Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggelente észre sem vesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggelente észre sem vesz, délutánonként viszont nagyon aranyos velem. Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Egy busszal járunk suliba, és suliból haza. Odafelé észre sem vesz, rám se néz (csak mikor már leszálltunk a buszról akkor rámmosolyog, de semmi több). Hazafelé viszont a legtöbbször odajön hozzám, és beszélgetünk.:) Ilyenkor nagyon aranyos, és látszik rajta, hogy akar tőlem valamit. Azt is megkérdezte már, hogy van-e barátom. Délután még integet is a köszönés mellé, de reggel nem is köszön - rám se néz (a buszon). Akkor most mit akar? Reggelente miért néz levegőnek?

Amúgy 1 hete ismerkedtünk meg.

16/L

2009. szept. 11. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen álmos típusok, de elég érdekes. Biztos nem szándékosan csinálja, álmosan nem akar ismerkedni vagy valami ilyesmi. Ha összejösztök biztos veszi majd reggel is a fáradságot.
2009. szept. 11. 14:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom, jelent-e valamit, de általában a haverjaival van... viszont délutánonként is, és akkor is tud velem beszélgetni...:( akkor reggel miért nem?
2009. szept. 11. 14:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát lehet... reggelente a haverjaival se nagyon beszélget.:D Csak bedugja a fülébe a fülhallgatót, aztán hallgatja a zenét egész úton.
2009. szept. 11. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj emiatt, ha bejössz neki akkor nemcsak a 2. felében a napnak hanem az elsőben is. Lehet egyszerüen tudja hogy reggel nem olyan friss és nem akarja elrontani vele az ismerkedést. De ha közelebb kerültök a délutáni ismerkedésnél, emlitsd meg finoman hogy reggel is szivesen beszélgetnél vele.
2009. szept. 11. 14:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

sztem eccerűen csak bevan kómálva, nincs kedve semmihez, és senkihez, de főképp a sulihoz nem:D

énis ilyen voltam, csak lányban. metróba fel, mp3at be, és neszóljon hozzám senkisem:D:D

2009. szept. 11. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Félig alszik még! Nekem is kell minden reggel legalább egy óra, mire magamhoz térek.
2009. szept. 11. 15:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Most hogy így mondjátok... én is ilyen vagyok:D De azért ha róla van szó, akkor én szívesen beszélgetnék vele reggel is, bármennyire is kómás vagyok.:P De köszi a válaszokat! Ezzel most megnyugtattatok...:) Tényleg köszi. Egy egész hétvégi jókedvet mentettetek meg.;)

De várom a további válaszokat :)

2009. szept. 11. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nincs ezzel semmi gond, én is 2 órával előbb kelek, mint ahogy felébredek.
2009. szept. 11. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg nem tudom mit szólna ha Te kösszönnél rá reggel vagy odamennél hozzá beszélgetni. Biztos nem lenne baj.
2009. szept. 11. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

reggel álmos :)

különben meg gondolom te is csak jobb formában vagy délután :P

2009. szept. 11. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!