Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki áll feljebb, hogy el se jön a randira?
Figyelt kérdés
Hónapok óta ismerjük egymást. Az első randi után eltűnt. Utána ígérte, találkozunk. Eltűnt. Most három hete újból randizgatunk. Kb. 3szor találkoztunk, mert mindig "dolga" van. Folyton jön a munkával, meg hogy egyéb dolgai vannak. Kinek nem? Minden randi előtti napon írta, hogy jönni fog, várja. De nem hogy nem mondja le őket, nem is szól érte. Hétvégén felhívott, milyen napom volt, és dühösen szóltam a telefonba, hogy hát köszi, tegnap ígértél valamit, már este van, készülődtem, és megint nem találkoztunk. Sem a telefont nem veszi fel soha, nem ír sms-t sem. De azért mindig mondja, örül nekem, kedvel, bejövök neki, érdeklem stb... Ja és még ő nyomta ki a telefont, csak mert felhoztam neki, sose akar velem találkozni, meg napokra eltűnik.2014. ápr. 28. 08:34
2/7 anonim válasza:
Nem akar tőled semmit. Ne foglalkozz vele. Valószínűleg van neki más is.
3/7 PearlDiver válasza:
Tipikus bunkó hozzáállás, simán lehet hogy több malomban őröl, de ha tényleg csak valami dolga van mindig, az is elég gáz. Ha arra vágysz, hogy a kapcsolatotok is erről szóljon, mindenképp jöjjél össze vele :)
De inkább keress olyat, aki odavan érted és minden vágya, hogy veled lehessen, lesi minden kívánságodat.
4/7 A kérdező kommentje:
de akkor miért ő van felháborodva? mindig ígérget, aztán hétvégente eltűnik. naponta jó ha egyszer ír fb-n, mert hogy sok a dolga a munkahelyén, de a munkatársa mesélte, hogy mindig vigyorogva pötyög rajta... csak éppen nem nekem, mert nekem sose ír.
2014. ápr. 28. 09:12
5/7 anonim válasza:
Beszélj meg vele randit és csináld ugyan ezt vele! Ne menj el, ne vedd fel a telefont, ne írj neki, ne is írj vissza, ne engedd be, ha jönne! Amúgy tuti van neki más rajtad kívűl. Ha ezt meglépted, utána dobd ki úgy, hogy nem mész el, nem veszed fel a telefont...
6/7 A kérdező kommentje:
mikor én kértem randit, aznap totál eltűnt, szóval ez sem jönne össze...
2014. ápr. 28. 10:11
7/7 anonim válasza:
Ne keresd többet és ne reagálj ha véletlenül keresne. Tűnj el. És ne is foglalkozz vele többet.
Én is megcsináltam ezt, mert nem hagyott békén az illető, akivel 1x randiztam. Hiába mondtam hogy nem akarok tőle semmit. Azzal jött hogy ezt nem én döntöm el egyedül:D
Aztán szerencsére pár hét után megunta hogy nem reagálok semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!