Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha részegen (de még csak annyira, h emlékeztek az előzőestére következő nap) ráhajtotok egy csajra azt mennyire gondoljátok komolyan?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 23:32
1/19 anonim válasza:
Jó kérdés! Azért másnap is szeretem megnézni a csajt, józanul, és világosban:)!
2/19 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés:) És is kíváncsi vagyok a válaszokra:)
3/19 anonim válasza:
Ez nyilván a válaszadó egyéniségének függvénye.
4/19 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagyok részeg. Általában komolyan gondolom
5/19 anonim válasza:
Nos,én például ilyenkor nemakarok semmit csak azt hogy abban a pillanatban tudjak csókolozni ,nyelvesezni egy csajjal.Annál jobb nincs.Meg simogatni ,tapizni.Nem az a célunk ilyenkor ,hogy 5éves kapcsolatot keressünk.Én még részegen is válogatos vagyok,tehát azért megnézem kivel csokolozok.17/F
7/19 anonim válasza:
Én ha ráhajtok egy csajra azt komolyan gondolom minden esetben, csak úgy nem szoktam hülyéskedni.
8/19 anonim válasza:
háát mivel részegen bátrabb avgyok ezért általában a jobb nőkhöz megyek oda szoval másnap sem ér csalódás:D:D:D:D
9/19 anonim válasza:
Jó kérdés, sztem hiába részeg valaki, ha odamegy valakihez az nem véletlen, nyilván kívánja. Ugyanakkor legtöbbször (sztem) csak aznap estére keres vkit.
Ha komolyabbat akar úgyis mondani fogja/ki fogja mutatni. Legalábbis ha magamból indulok ki... attól hogy be vagyok rúgva még nem fogok senki szemébe hazudni.
19/F
10/19 aftersex válasza:
láttam itt pár választ és szerintem az az ember nem részeg aki meg tudja állapítani a nőről hogy szép e vagy nem :) :P amúgy szerintem party szinten jódolog smacizni de nemgondolom komolyan :) f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!