Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én arra gondoltam,hogy felveszek egy farmer szoknyát(tapad a lábamhoz)rózsaszín inget(jól kiemeli a cicimet :D)...
Fehérneműre meg virágos melltartót,francia(fehér,amerikai zászlós)..
Combfixem nincsen:( de van fehér harisnyám..vagy ilyen bőrszínű..
13-as:
Írd le privátban,hogy miért?!:)
Olyan cuccba menj randizni, ami kényelmes, és amiben jól érzed magad. Oké, mondjuk ne macinaci legyen, de valami olyan, amit szeretsz viselni, és ettől függetlenül szép is. A pizsi szerintem felejtős :D
Ja, és ne rakd ki a melleidet! Az első pár tali arról szól, hogy egymásra hangolódtok, megismeritek egymást jobban, kiderítitek, van-e közös téma/érdeklődés. Ne vonja el a dekoltázsod a figyelmet, csak azzal foglalkozzon, hogy érzi magát veled :)
Nem raknám ki a melleimet!/Csak annyi,hogy az ing is,meg a szoknya is tapad a testemhez,és kiemeli az alakomat!/:)
2 hónapja és 3 napja vagyunk együtt,és még nem randiztunk/mi előbb megismerjük egymást,és ezután randizunk(mind a kettőnknek így a jobb)/:)
Megtudtunk egymásról mindent:)
Amit épp nem jutott eszünkbe az ismerkedés során,azt/azokat menet közben tudtunk meg:)
A pizsi az felejtős/semelyikünk sem megy pizsibe!!!!/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!