Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Miért nem lép? Vagy csak túl félénk?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és kb 1 hónapja alakulgat valami egy 24 éves sráccal, de eddig csak msn-en beszéltünk. Ha láttuk is egymást, szemezgettünk, akkor aznap rám sem írt, majd azt mondta, kicsit zavarban volt. Mikor köszönt kicsit elakadt a hangja. Én úgy vettem észre, hogy komolyan gondolja, mindig nagyon aranyos, kedves, de akkor ennyire félénk? (am elég jól néz ki). Most akkor nekem kellene lépnem, vagy hagyjam az egészet?
2009. dec. 23. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A puding próbája az evés. Ha nem lépsz akkor várhatsz még, ha lépsz akkor alakulhat valami. Szerintem szedd össze minden bátorságod, állj oda elé és mond el neki hogy érzel hogy kérdezd meg hogy ő hogy érez. :) Sok szerencsét
2009. dec. 23. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Most már a lánynak kell odamenni, te ezt tudtad kiscsillag?
2009. dec. 23. 17:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első. Példát lehet venni a finn lányokról; nekik, ha megtetszik egy fiú, egyszerűen lecsapnak rá.
2009. dec. 23. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmit sem "kell". Hogyha szerencsétlen olyan félénk, hogy nem mer lépni, és neked bejön, akkor sem kell, hanem inkább szükségszerű elindítanod valamit. Nem kell nekiugrani, hogy "szeretlekkívánlakenyémvagy", hanem hívd el például sétálni, vagy kávézóba.
2009. dec. 23. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell nyomulni, hagyd, hogy maguktól történjenek meg a dolgok, még az is lehet, hogy szűz.
2009. dec. 23. 23:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Am tudom, hogy volt már komoly kapcsolata, úgyhogy tuti nem szűz. Msn-en tök normális nyomulós, akkor elég bátor, de élőben nem nagyon csinál semmit. :(
2009. dec. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!