Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérem, hogy töltsön le nekem egy filmet. Utaljak rá, hogy meg is nézhetné velem, vagy magától kéne mondania?
Figyelt kérdés
Pár hónapja jóban vagyok a sráccal. Mostanában elkezdett közeledni felém, flörtölgetünk egymással. Van egy film, ami még nincs fent online, és tudom a srácról, h szokott letöltögetni filmeket, torrentezik vagy mi :D Gondoltam megkérem, hogy töltse le nekem, hátha megtetszik neki is és megnézi velem... akkor két legyet ütök egy csapásra :D Utaljak rá, hogy megnézhetné velem, vagy az gáz lenne? Mert "papíron" csak barátok vagyunk.2014. ápr. 23. 20:54
11/19 anonim válasza:
11895647-87961456-00545000
UTALJ RÁ!!!!
12/19 anonim válasza:
Kérd meg, hogy tegyétek be a filmet...:D LOL
13/19 anonim válasza:
Azért neki ezt ne így mondd, hogy "tudom, hogy te torrentezel, vagy mi", mert még a végén kiábrándul belőled.
Manapság már nem menő számítástechnikai analfabétának lenni!
14/19 anonim válasza:
Én megkérdezném, nem utalgatnék. Hiszen a barátok is nézhetnek filmet együtt, szóval szerintem nem lenne gáz. Nyílt beszéddel többet ér el az ember, mint utalgatásokkal.
15/19 anonim válasza:
impossible - ez nem otp-s szám az biztos, melyik bank csak kíváncsiságból? :D
16/19 anonim válasza:
A te ötleted ;) ha ez a helyzet lehet ő is gondolt rá csak nem akart tolakodni v. "elcseszni" valamit vagy mit tudom én :D szóval ha így álltok akkor meg főleg.
17/19 anonim válasza:
Csak aztán óvatosan a kalózkodással, nem szép dolog! :D
18/19 anonim válasza:
a francba... látom már elsütöttétek az utalásos poént, pedig én is akartam :D
19/19 A kérdező kommentje:
Igen poénosak vagytok :P
A NAV-osat vártam is :D
2014. ápr. 24. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!