Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várnák el a férfiak a "jeleket" egy nőtől?
Figyelt kérdés
Ha ránézek valakire azért teszem, mert érdekes vagy tetszik avagy kíváncsi vagyok rá. Nem feltétlenül mosolygok is, sőt nagyon ritkán mosolygok, főleg ismeretlenekre. Ettől függetlenül még lehet szimpatikus a férfi.2014. ápr. 22. 20:07
11/11 anonim válasza:
Én személy szerint tök vak vagyok ebből a szempontból. Egy mosoly csak mosoly nekem, és akár egy hosszabb szemkontaktust sem tudnék azzal azonosítani, hogy egy nőnek szimpatikus lennék. Szóval lányok és vénebb lányok, sorstársaim nevében is jelezném, hogy ez édes kevés.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!