Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Van köztetek, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Van köztetek, akinek külsőre nem szép a párja, és boldog, elégedett a kapcsolatával?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Értem. Akkor semmi akadályát nem látom annak, hogy olyat találj, akivel kölcsönösek az érzelmek. Azt hittem, valami hatalmas elvárásaid vannak. Csak ne legyél negatív, az nagyon nem vonzó.
2014. ápr. 22. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan élettársam is, akit nem tartottam szépnek, hiába próbáltam félredöntött fejjel, hunyorogva... :D

de attól nagyon szerettem, vonzódtam hozzá, ugráltam örömömben mikor megjelent az utca túlvégén.

Sőt, a mostani párom is olyan, hogy az első hetekben szívtam kicsit a fogam, nem ilyen testhez voltam szokva, nem tartottam jóképűnek sem, de nagyon szerettem vele lenni, nagyon odaadó és kedves volt, egyébként meg jó fellépésű, a nők mindig zavarba jöttek tőle (a kisugárzás?), tudtam, hogy nagyon értékes és boldog kapcsolatunk lehetne, hát nem törtem a fejem.

Megtanultam benne gyönyörködni, ha ragaszkodsz és szeretsz, jólesik a másikra nézni, szép érzéseid vannak, mikor ránézel, szexisnek látod.

Ehhez persze az kellett, hogy kipróbáljak nagyon dögös pasikat is, kondizós, jóképű adoniszokat, szexben, kapcsolatban, és rájöjjek, hogy rohadtul semmit nem nyújt a kezdeti(!) szexuális izgalmon túl.

A párommal sokkal inkább jelen vagyok fejben szex közben, mint azokkal, akikkel nincs olyan mély bizalmi viszonyom, de nagyon izgatóak.

De van két dolog: ha fontos, hogy a haverjaidnak villoghass, vagy nem hiszed, hogy vissza tudod fogni magad, mikor 1-2 év elteltével sem fogy le vagy csináltat olyan hajat, ami neked tetszene, és bántanád miatta, hogy nem tetszik, ne gondolkozz olyan lánnyal kapcsolaton, aki eleinte nem jön be.

Ha ezek rendben vannak, ki is próbálhatnád. Az ember lelkének jót tesz egy békés kapcsolat. Legalább féltékeny nem leszel.

2014. ápr. 28. 09:15
 13/14 MrPifta ***** válasza:
Az én páromat a többség nem találja szépnek, de nekem tetszik.
2014. máj. 4. 08:30
 14/14 San Diego válasza:
talan kell meg egy kicsit varnod, vagy jobban megismerni a korulotted levoket. Talan ott van mar, de meg nem ismeritek elegge egymast! Az a lenyeg,hogy neked fog tetszeni a kivalasztottad!
2014. máj. 23. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!