Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet úgy boldog egy párkapcsolat, ha valamelyik fél csak azért megy bele, mert a korábbi kudarcai miatt "leadta a szintet", és közben mások jobban tetszenek neki?
a külső megfog a belső megtart.
add össze
Kedves kérdező: Az esetek többségében igen. Rengeteg, elképzelhetetlenül sok ember házasodik megalkuvásból olyan emberrel, akivel a szíve szerint nem tenné, de már ketyeg a biológiai óra és családot szeretne, stb.
Ez nem jelenti azt, hogy a "nem modell, nem szépfiú" embereknek ne járna a szerelem.
Mondjuk én elég romantikus típus vagyok, de nekem olyan teljesen váratlan lányoknál jött az a bizonyos "aha" érzés hogy nem tudok még én magam sem egy kifejezett ideált körülírni magamnak. Volt köztük molett, vékony, magas alacsony szőke barna. Én úgy gondolom előbb utóbb mindenkinek eljön az a korszak, hogy nem azt nézi mekkora a melle meg a segge hanem ez a komplex látásmód dominál majd. -Persze ez nem azt jelenti hogy nem szeretem a jó cicit-
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!