Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a pasinak kell előteremtenie a lakást magának meg a csaj feneke alá?
1, Hülye vagy, ha tényleg ezt képzeled.
2, Egészséges párkapcsolat a közös lakásra/házra gyűjt.
Te hol élsz?
Az általad említett pasiknak eszük ágában sincs elköltözni anyucitól.
Én nem a pasi lakására vágyom, hanem a külön létre. Tehát sem anyámékhoz, sem az ő anyjáékhoz nem vagyok hajlandó beköltözni.
Rengeteg albérlet van, talán manapság jobban meg is éri, mint lakást venni (ami szinte képtelenség), úgyhogy lehet csomagolni.
Én pasi vagyok:
Van albérlet, ahol lakok, cég miatt, szülővárosomtól
250km-re. Ott (mostmár, hogy kollega elköltözött)
egyedül vagyok. Szülővárosomban, szüleimmel egy udvar-
ban vagy egy kicsi házikóm, ott is egyedül vagyok.
De a vicc, hogy soha nem emiatt lett egy kapcsolatom
jobb/rosszabb. Sőt, általában a nők nem is akarnak
gyorsan összeköltözni (már akikkel én találkoztam),
pedig nekem az jön be, illetve lehetőség is van rá.
kedves 3#:
A nők többnyire kritériumként hozzák, hogy a pasi MÁR ELEVE külön éljen a szüleitől (akkor is ha még ők maguk is otthon élnek). Én pl a szüleimmel lakom mert könnyen bejutok munkába innen is. Majd ha lesz nő elköltözöm vele egy közös lakásba (nemhogy albérletbe, már lakást is tudnék venni, de nem éri meg csak magamra)
27/F
6-os: Nagyon jó, ha képes vagy a változásra, amint lesz barátnőd.
De elmondom neked, hogy volt egy pasim, akinek már volt lakása, autója, de anyucival élt. Hogy miért? Mert ő is hamarabb bejut a melóba, plusz anyuka főzött-mosott-takarított rá, neki meg sem kellett mozdítania a kisujját. Aztán a hétvégéket a külön kecóban töltöttük, és a feladatokat átvettem én, én nyaltam ki a kis seggecskéjét keresztbe. Majd vasárnap vissza anyukához.
És tudod mi lett a vége? Én besokalltam, hogy a házi cselédje vagyok hétvégenként, és még csak köszönetet sem kapok érte. Ezt nem akartam bevállalni hétköznapra is. Ő sosem költözött át a saját lakásába, mai napig anyukával él.
Tehát: nekem a külön létre van szükségem. Egy önálló pasira. Nem egy nagyra nőtt gyerekre. És ha tetszik, ha nem, úgy fogsz megtanulni önállóan élni, ha kirepül a fészekből.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!