Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-15 éves csajok! Bejönnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves csajok! Bejönnék nektek?

Figyelt kérdés

14 Vagyok 170 magas 55 kiló.

Teniszezek,gimibe járok,tanulmányaim 4,5 körül.

Kedvelt öltözékeim közé tartoznak:farmer(sötét,világos mind2)kapucnis pulcsik,fekete és sötétebb pólók,sportosabb cipők általában,most barna bőrkabátom van,barna bőrbakancsot hordok,a hajamm hosszú oldalt csaknem vállig érő

ebből megleeht mondani ,hogy külsőre jól vagyok-e öszerakva,vagy ha igen akkor jó-e így?

2009. dec. 22. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez duuuurvaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
2009. dec. 22. 19:42
 12/18 anonim ***** válasza:

17:22

nagyon nagy hülyeséget írják. mert nem szeretik a lányok a balhés bunkó verekedős pasikat .. akik meg szeretik az ijet, azok annyit is érnek ! .. szerezz több tapasztalatot a nőknél és azután válaszolj ! 16/L

2009. dec. 22. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:
ez egy agyrém ..:D:D mit akarsz ettől a kérdéstől ? azt hogy mindenki azt mondja hogy bomba csaj vagy ,vagy mi ?? ez igy egy fos kérdés..:D
2009. dec. 22. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
lehetséges :) attól függ milyen az arcod, a kisugárzásod :D ezekből az adatokból nemsok mindent lehet mondani.. bár a hajad nem jönne be annyira..:S ha csak nem olyan mint a képen a srácnakjobb oldalt: [link] *-* ahhw.D:
2009. dec. 22. 19:54
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem túl vékony lennél,nem tetszik hogy agy kiemeled az átlagodat,meg nekem az jön be ha egy pasinak színesek a ruhái.bőrbakancs se tetszik túlzottan,plusz a hosszabb haj
2009. dec. 22. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

bőrbakancs lol :D

jó hogy nem szartaposó xDDDDDDDDDDDDDD

2009. dec. 22. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor én meg... 176cm 66kg 16 éves szőke félhosszu haju kékszemű sportos ember vagyok. 10 éve űzök egy extrém sportot. Farmer nadrág és sötétebb felsők, sportcipők. Ja és nem vagyok verekedős, vicces, kedves és nyugott ember vagyok. Nem is tudom mi a menő ha bunyós vagy xD
2009. dec. 22. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:

NEKEM IGEN!

97/N

2010. jan. 3. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!