Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak! Ha éppen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ha éppen ismerkedtek, és tetszik egy nő, likeolnátok a női ismerősötök dögös képeit?

Figyelt kérdés
Főleg azon a napon amikor találkoztok...
2014. ápr. 20. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát jobban jár ha a másik csajjal jön össze, nem veled.
2014. ápr. 20. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha holnap köszönsz a pénztárosnak akkor egyből felveszitek a kapcsolatot.

Ha valami pasi ismerősödre ráírsz, vagy munkatárs felhív (bármilyen ügyben) az is kapcsolatfelvétel.

De én biztos beszélgettem már volna az illetővel arról, hogy neki a facebook mégis mennyire fontos? Mit tölt be az életében? Mire használja? Kikkel szokott beszélgetni? stb.

Nem számonkérő módon, hanem érdeklődve, szépen. Nem ismered, hát ez is hozzá tartozik.

Itt simán be lehet tenni, akár a lájkolási szokásokat, bármit.

Én spec. rühellem az egészet, de ez van. Ha tudsz, ne pörögj rajta. Ha ez nem megy, beszéld meg vele.

#8-as voltam.

2014. ápr. 20. 10:59
 13/13 anonim ***** válasza:
az is lehet h rokon, vagy barát...vagy csak hülyén taktikázik
2014. ápr. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!