Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy többet tudjak beszélni a sráccal?

Figyelt kérdés
Amúgy se vagyok az a nagy beszédes típus, de így hogy izgulok is szinte lehetetlen velem beszélgetni. Valami tipp hogy jobban menjen?

2014. ápr. 18. 22:30
 1/2 lullaby1996 válasza:

Szia!

Én is hasonló cipőben jártam, főleg úgy hogy most találkoztam először egy fiúval. Én nagy beszélő vagyok de ott abban a pillanatban nem tudtam beszélni, de ezt előre jeleztem a fiú felé és nagyon megértő volt. Szerintem beszéld meg a fiúval hogy nehéz lesz még beszélned, de ne aggódj a fiú elkezd beszélni te is majd oldódsz. Én is így voltam.

2014. ápr. 18. 22:44
 2/2 Grim13 ***** válasza:
Senor Tequila nekem ilyen esetbe beválik mindig csak meg kell találni az arányt hogy bátor legyél mégsem részeg :D amúgy ez egy olyan dolog hogy mindenkinek nehéz aztán egyszer csak megtörik a jég, mindenki elkezd bátrabb lenni és bizalmasabb és megy a beszélgetés ezerrel de sokan erőltetik és mindig beszélgetni akarnak pedig ha az alakom nem alkalmas, pl. nem egy buliban vagy akkor nehéz lesz dumálni (ha komolyan érdekel ez akkor olvasd el Aronson - A tarsas leny c. könyvét)
2014. ápr. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!