Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiu megigeri nekem h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiu megigeri nekem h ad egy puszit ha elmegyek a szilveszteri bulijara akkor az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Szerintetek megtartja igeretet??
2009. dec. 22. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minimum annyit jelent, hogy szeretné, hogy ott legyél. De ebből ne következtess egyből többre.

Hogy megtartja-e, az sokmindentől függ, pl. hogy elfelejti-e, hogy milyen állapotban lesz stb.

2009. dec. 22. 10:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megtartja ez biztos mivel szerintem ez nem jelent semmit!Egy puszi lehet a barátság jelképe ami nem egy a szerelemmel!Ne haragudj de ez az én véleményem!Lehet neked most ott vannak a szerelem hatására a rozsaszin felhők a fejed felet!De nehogy ez a fiu kihasználjon a naivságod miatt!És ez nem rosszindulatból mondom!
2009. dec. 22. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, és ezzel a tudomásodra szeretné hozni.. Ezek alapján szerintem tuti megkapod azt a puszit :)
2009. dec. 22. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
minimum szimpatikus vagy neki, de ennél többet ennyiből nem lehet kikövetkeztetni.
2009. dec. 22. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:
10:43 Ne legyél naiv és ne mondj olyat a kérdezőnek mert ha koppan akkor szomoru lesz!Nem jelenet ez semmit!Üdv a második válaszadó!
2009. dec. 22. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Heh, azt mondtam hogy SZERINTEM, nem pedig azt, hogy "hej, a fiú beléd van zúgva, most beszéltem vele, és imád.." Én erről arra következtettem, hogy tetszik neki, nem naívságból, csak no.. Én sem kötöttem bele a te kiirásodba, mert az is lehet, hogy éppen neked van igazad.. Mi itt a "Gyakorikérdések.hu"-n biztos nem fogjuk megmondani, hogy s mint fog történni.. Na mindegy puszkóim
2009. dec. 22. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Jól van na nem kell itt vitázni!!Mindenkinek más gondolata van neked is nekem is na szia
2009. dec. 22. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
én nem csak puszit adnék .....
2009. dec. 22. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:
azt jelkenti hogy szerinte te örülnél ha puszit adna neked :D ezért akar ezzel fenyegetni... amúgy ahogy gondolom, sztem ez pont így is van xd
2009. dec. 22. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!