Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze jönnétek egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek egy cigány sráccal?

Figyelt kérdés

Már régóta chatelek a Facebookon egy nagyon aranyos, kedves sráccal és olyan egy hangon vagyunk. Úgy kezdődött hogy véletlenül jelölt be és nem tudta hogy ki vagyok meg én sem és egész jó haverok lettünk így interneten. Mostanában szívecskéket is küldünk elköszönéskor. Ő nem abban a városban lakik mint én csak oda jár suliba.

Nem biztos hogy cigány!! Mondjuk... Csak nincsen neki Facebook képe és amikor megkérdeztem hogy hogy néz hogy eltudjam képzelni akkor azt mondta hogy sötétbarna haj sötétbarna szem és 160 centi magasság. Ez nekem nagyon gyanús hogy az de nem merem megkérdezni mert minden arra utal. Kivéve a 160 cent ami elég kevés 15 éves korban. Mondjuk én is annyi vagyok 14 éves létemre de ez nem néz ki rosszul? Na mindegy ez nem lényeg... Ja meg azt tudni kell hogy a városban ahol lakom a lakosság fele kissebség. Nem nagyon csípem őket...

A LÉNYEG: ma elhívott randira de én azt mondtam hogy át gondolom és hogy kell egy kis idő mert váratlanul jött. Nekem ez ilyen vak randi lenne...

Ti randiznátok vele az én helyemben? (Lányok) Nagyon izgulok...

Mit gondoltok erről?

2014. ápr. 16. 22:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9-es vagyok szintén, az hogy cigány még annyira ne legyen kizáró tényező, köztük is vannak nagyon rendesek.
2014. ápr. 16. 22:53
 12/25 anonim válasza:
szia! velemenyem a kovetkezo...nincs avval semmi baj ha roma valaki..ha rendes becsuletes..es komolyan gondolja nem csak lefektetni....nekem konkretan "paki" parom van es nem cserelnem le egy magyarra sem...volt mar egy 7 eves es egy 12 eves kapcsolatom magyarral sot 15 eves es 10 eves lanyai vannak...szoval...ha rendes fiu akkor miert ne?
2014. ápr. 16. 22:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Viktoria látszik, hogy buta vagy. Pont neked való egy cigány srác.
2014. ápr. 16. 23:03
 14/25 anonim válasza:
Miert lennek buta? ugyan az jobb ha van a rohadek alkesz ferjed aki minden este a pohar fenekere nez rendesen es felrekurel....es mellesleg "MAGYAR"
2014. ápr. 16. 23:14
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze soha egy cigánnyal. Két külön világ a miénk és a övék- és még szépen fogalmaztam. Esetleg, ha muzsikus és látszik, hogy normális, de még akkor sem látom értelmét egy ilyen kapcsolatnak.
2014. ápr. 16. 23:16
 16/25 anonim ***** válasza:
Vakrandiba nem mennék bele.Nem járnék romával soha.
2014. ápr. 16. 23:20
 17/25 A kérdező kommentje:
Jól van köszi! Akkor majd megint megkérem hogy küldjön fényképet. Hátha küld...
2014. ápr. 17. 07:54
 18/25 anonim ***** válasza:
Te abból, hogy sötétbarna a haja és a szeme, és nincs képe Facebookon azonnal arra következtetsz, hogy cigány? :D Arra is gondolhatnál, hogy arab :D Hát ez vicc... Amúgy én nem attól félnék, hogy cigány, hanem attól, hogy valami irdatlan nagy nyomorult... Iszonyatosan csúnya Frankenstein szörnye kategória. Ugyanis nincs képe... Gondolod, hogy akinek nincs képe lehet helyes? Na nevettess már! Valószínűleg hatalmas nagy bányarém...
2014. ápr. 17. 10:17
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát köszi utolsó...
2014. ápr. 17. 14:28
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát jó, ne haragudj nem megbántani akartalak, de most őszintén... Erre nem gondoltál kedves Kérdező?
2014. ápr. 17. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!