Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok mennyire vetik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mennyire vetik meg a 26,5 éves kedves szűz fiúkat?

Figyelt kérdés
Már ideje lenne elveszíteni valakivel, nem pedig a kecskével (na nem mint ha eddig lett volna dolgom azzal és nem is lesz).
2014. ápr. 16. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Pont 26,5 éves? Utoljára 8 évesen mondtam így a koromat kb. Gratulálok, nem csoda, hogy szűz vagy.
2014. ápr. 16. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem haragszol ha a táblacsokit választom?
2014. ápr. 16. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:

A szüzesség elvesztése az egyik alappillér a teljes élethez. Anélkül nem lehetsz boldog, sikeres és jó ember. Manapság minden akörül forog, beledugtad-e már a lomposodat egy vaginába. Nem szeretem a személyiséged, sem az eszed, simán le tudom szűrni, hogy rossz ember vagy, abból, hogy szűz vagy még. Óh, fúj. Ásd el magad.

Érzed a szarkazmust...?

4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk 10-es skálán 100.
 5/9 A kérdező kommentje:
Én már eljutottam oda, hogy önmagamért sportolok, önmagamért csinálok mindent, önmagamért öltözködök jól, mert a lányok ezt sosem értékelték. Így egoista lettem sajnos, de jobb ez így. Persze titkon reménykedem, hogy egy lány majd megfog, mert aki nekem kellett (nem, csini lányok) azoknak én kellettem. Ördögi kör.
2014. ápr. 16. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Oh a kecskék, és mi az oka annak, hogy még szűz vagy? Veled van valami baj? Elrémiszted a lányokat?
2014. ápr. 16. 17:41
 7/9 anonim válasza:

Na ésss?

Vki már rég elhagyta a 30-at és meg szüz

2014. ápr. 16. 18:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Az ezerből 1 pasi lehet. Lehet én leszek a következő 3 év múlva.
2014. ápr. 16. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

A vastag betűs kérdésedből azt feltételeztem volna, hogy az Igazinak szeretnéd ajándékozni, csak még nem találtad meg... ez eléggé pozitív és becsülendő.

Viszont utána amit írtál, abból az elveszíteni szó, eléggé negatív, és másra enged következtetni...

2014. ápr. 16. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!